Απoπειράθηκε να τη βιάσει ταξιτζής και σώθηκε χάρη στους περαστικούς

Τι καταγγέλλει 20χρονη φοιτήτρια

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 20χρονη φοιτήτρια μέσα σε ταξί, όταν ο οδηγός του, όπως κατήγγειλε η ίδια, αποπειράθηκε να τη βιάσει. 

Όλα συνέβησαν το βράδυ της 4ης Μαΐου. Η κοπέλα είχε βγει βόλτα στα Εξάρχεια και πήρε ένα ταξί από πιάτσα της περιοχής για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Γαλάτσι. 

Κάθισε στο πίσω κάθισμα του ταξί, όμως από την αρχή ένιωσε μια ανησυχία. Ο οδηγός του ταξί ήταν μετρίου αναστήματος, με ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Φορούσε πορτοκαλί μπλούζα, ήταν αλλοδαπός και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Άρχισε να της λέει πόσο όμορφη ήταν, ότι ήταν ωραία ντυμένη και της πρότεινε αντί για τον προορισμό της να πάνε μαζί μια βόλτα. 

Η φοιτήτρια αρνήθηκε ευγενικά και του ζήτησε να την πάει στην οδό Καραβία στο Γαλάτσι, όπου είναι το σπίτι της. Εκείνος, όμως, προσπέρασε την πολυκατοικία που του υπέδειξε, έστριψε σε ένα σκοτεινό στενό κι έκλεισε τις ασφάλειες του οχήματος. 

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, την τράβηξε από τα πόδια προς το μέρος του και πήγε να της βγάλει το παντελόνι, ενώ παράλληλα τη θώπευε στο στήθος και την έβριζε χυδαία. 

Εκείνη τον παρακαλούσε να την αφήσει, όμως ο ταξιτζής την τράβηξε προς το μέρος του κι επιχείρησε να τη φιλήσει. Η 20χρονη τότε είδε κόσμο να πλησιάζει κι άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ο ταξιτζής τρόμαξε, την άφησε κι άνοιξε τις ασφάλειες για να βγει έξω η κοπέλα. 

Στη συνέχεια πάτησε γκάζι και χάθηκε στα στενά των Πατησίων. Την επόμενη μέρα η φοιτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Δεν κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του οχήματος, όμως έδωσε πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς, οι οποίοι «χτενίζουν» την περιοχή για να τον εντοπίσουν, ώστε να μην επιχειρήσει ξανά κάτι παρόμοιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top