Καιρός σήμερα: Φθινοπωρινό και πάλι το σκηνικό

Σε ποιες περιοχές αναμένονται ισχυρές καταιγίδες

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τις προβλέψεις του Θοδωρή Κολυδά/Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Φθινοπωρινός θα είναι και σήμερα ο καιρός με παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ στα ορεινά αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες. 

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα νοτιοανατολικά πελάγη 6 και βαθμιαία τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ:

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί 5 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα νωρίς το πρωί 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και στη Θράκη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στην περιοχή του Καστελόριζου τοπικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top