AstraZeneca: Θρήνος στην κηδεία της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη

Έχασε τη ζωή της λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη από την Κρήτη. Θλίψη στην κηδεία της. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Πλήθος κόσμου είπε σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη Γλυκερία από την Κρήτη, η οποία έχασε τη ζωή της λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της. 

AstraZeneca: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη Γλυκερία στην Κρήτη

Τα συλλυπητήριά της για τον χαμό της γυναίκας εξέφρασε χθες και η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της 44χρονης Γλυκερίας / creta24.gr

Η κηδεία της τελέστηκε στις 16:00 στη Λοχριά Ρεθύμνου, στον τόπο καταγωγής της.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της 44χρονης Γλυκερίας / creta24.gr

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος με επιστολή είχε εκφράσει την πικρία του για εκείνους που αποφάσισαν τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca σε γυναίκες ηλικίας 40-44 ετών.

Το αγγελτήριο θανάτου της Γλυκερίας / creta24.gr

«Με τον πιο τραγικό, άδοξο και οδυνηρό τρόπο τελειώνει η περιπέτεια της υγείας της γυναίκας μου, ενός απολύτως υγιούς ανθρώπου, από το σύνδρομο Vitt που εμφάνισε ως παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της με το AstraZeneca» είχε γράψει.

AstraZeneca: Η ανακοίνωση του συζύγου της 44χρονης για τον θάνατό της

«Ελπίζω να μην έχουν ήσυχη την συνείδησή τους αυτοί που πήραν την απόφαση χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca σε ηλικίες 40 έως 44 και δη σε γυναίκες ως μόνη επιλογή, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που αυτό αποδεδειγμένα έχει. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και τυχόν ευθύνες που θα προκύψουν για τον θάνατο της γυναίκας μου».

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών εμφάνισε ήπια συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό της χωρίς κάτι να προμηνύει το τραγικό τέλος. Ωστόσο στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έγινε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί εγκεφαλική θρόμβωση.

Έτσι η γυναίκα διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ). Η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς εκδήλωσε εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γιατροί απόφάσισαν να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα καθώς ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top