Καιρός σήμερα: Άστατος, με βροχές και καταιγίδες

Ισχυροί άνεμοι στα πελάγη

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα 28/5

Άστατος αναμένεται και σήμερα ο καιρός με την ΕΜΥ να προειδοποιεί για βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά και νότια τοπικά 6. Από το απόγευμα στο Ιόνιο οι άνεμοι πρόσκαιρα θα φτάσουν έως 7 μποφόρ. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες από το απόγευμα

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Από τις προμεσημβρινές ώρες, οι νεφώσεις θα αυξηθούν εκ νέου και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός από το απόγευμα θα παρουσιάσει βελτίωση. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ. Από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 και το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι τις πρωινές ώρες, με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα εκδηλωθούν εκ νέου βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση από τα δυτικά από αργά το απόγευμα. Άνεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι στη δυτική και κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 με 5 και το βράδυ τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες αραιές νεφώσεις στα νοτιοδυτικά.
Άνεμοι: Δυτικοί-βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά και στα παραθαλάσσια η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στην Κρήτη. Άνεμοι: Δυτικοί-βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην Κρήτη 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια από το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top