Κατερίνη: Σε «άθλια κατάσταση» η 35χρονη ΑΜΕΑ που ανασύρθηκε από χαράδρα

«Έχει πολλά χρόνια πρόβλημα με το παιδί» δήλωσε η αδερφή της μητέρας της

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Λευκής Γεωργάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μετά από δύο μέρες που αγνοούνταν, εντοπίστηκαν χθες, Τετάρτη, μητέρα και κόρη με το αυτοκίνητό τους σε χαράδρα του 23ου χιλιομέτρου Κατερίνης- Ελασσόνας.  

Το σημείο που βρέθηκαν ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτο. Το αυτοκίνητο τους βρισκόταν στα 200 μέτρα βάθους της χαράδρας, ενώ η 51χρονη μητέρα με την κόρη της είχαν πέσει κάτω από τα 300 μέτρα.  

Εξαφανίστηκε ο Δημήτρης από τη Λέσβο που ένιωθε γυναίκα

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν και 4 πυροσβέστες από τη 2η ΕΜΑΚ με ορειβατικό εξοπλισμό. 

«Έχει πολλά χρόνια που έχει πρόβλημα με το παιδί, χήρα είναι» δηλώνει η αδερφή της 51χρονης 

Η στιγμή της διάσωσης στη χαράδρα της Κατερίνης

Η αδερφή της αγνοούμενης μητέρας μίλησε στον ΑΝΤ1 και τόνισε πως εκείνη και η κόρη της βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση: «Έχει πολλά χρόνια που έχει πρόβλημα με το παιδί, χήρα είναι. Εγώ μίλησα μαζί της την Κυριακή, μου λέει “πάω βόλτα το παιδί”, δεν μου είπε που θα πάει. Και από κει και πέρα τη Δευτέρα μου λέει ο πατέρας μας “δεν πήρε η αδερφή σου τηλέφωνο”. Μου λέει “πάμε Θεσσαλονίκη να τις βρούμε”. Λέω “μπορεί να πήγανε σε κανένα γιατρό και να μην θέλουν να βρεθούμε”. Ήρθαμε εδώ πάνω (στην Θεσσαλονίκη), πήγαμε κατευθείαν στην Αστυνομία και έγιναν οι ενέργειες».  

11χρονη Χανιά: «Είχε περάσει πολλά», λέει η μητέρα της

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πώς η 51χρονη μητέρα, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο, κατέληξε στη χαράδρα μαζί με την 35χρονη κόρη της, η οποία είναι ΑΜΕΑ. 

«Δεν είμαι στο μυαλό της μέσα. Τώρα με τον κορωνοϊό κιόλας ήταν πιο κλεισμένη μέσα και είχε επηρεαστεί πιο πολύ», είπε αναφερόμενη στην ψυχολογική κατάσταση της αδελφής της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top