ΚΤΕΛ Κηφισού: Φίδι μέσα σε αυτοκινήτο- Το «ξετρύπωσε» αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενός... λαφιάτη! 

Φίδι σκόρπισε τον τρόμο στα ΚΤΕΛ Κηφισού. «Τρύπωσε» σε όχημα και για ν' απεγκλωβιστεί στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση.  Ένας άντρας της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφερε και το «ξετρύπωσε».

Ένας λαφιάτης, το φίδι με τις χαρακτηριστικές 4 γραμμές στο δέρμα του,  μήκους 1 μέτρου, αναστάτωσε χθες το απόγευμα τα ΚΤΕΛ Κηφισού, ενώ τη λύση έδωσε ένας φιλόζωος-αστυνομικός, όπως φαίνεται και τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Στιγμιότυπο από τον απεγκλωβισμό φιδιού σε ΙΧ στο ΚΤΕΛ Κηφισού- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στιγμιότυπο από τον απεγκλωβισμό φιδιού σε ΙΧ στο ΚΤΕΛ Κηφισού- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 4 το απόγευμα, όταν ένας ιδιοκτήτης Ι.Χ, που μετέφερε φιλικό του πρόσωπο στα ΚΤΕΛ Κηφισού για να ταξιδέψει, είδε ξαφνικά το φίδι να είναι κουλουριασμένο μέσα στο μπροστινό του προφυλακτήρα. 

«Στην αρχή βλέπω κάτι να εξέχει. Νόμιζα ότι είναι κάποιο σχοινί , κάτι τέτοιο, από το δρόμο. Πλησιάζω και στην αρχή πήγα να το βγάλω. Την ώρα που πλησίασα κουνήθηκε και έτσι κατάλαβα ότι δεν ήταν σχοινί τελικά και ήτανε φίδι. Ειδοποίησα την πυροσβεστική , ήρθαν και τα παιδιά από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ και προσπαθήσαμε στην αρχή να το βγάλουμε , αλλά έφυγε, πήγε πιο μέσα» περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. 

Μιάμιση ώρα κράτησε ο απεγκλωβισμός του...λαφιάτη! 

Φορώντας γάντια και τραβώντας το σιγά - σιγά , ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφερε να βγάλει το μακρύ φίδι από το θολό του μπροστινού φαναριού, που είχε κρυφτεί. 

Στιγμιότυπο από τον απεγκλωβισμό ενός...λαφιάτη - κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Στιγμιότυπο από τον απεγκλωβισμό ενός...λαφιάτη - κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star
Ο απεγκλωβισμός κράτησε μιάμιση ώρα,  συμμετείχαν 6 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 2 πυροσβέστες ακόμα και οδική ασφάλεια.

Βραβευμένος φιλόζωος ο αστυνομικός που το ξετρύπωσε

Ο ανθυπαστυνόμος Γιάννης Ριζόπουλος, που ξετρύπωσε το φίδι, υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ Δυτικής Αττικής και το 2019 είχε βραβευτεί για τη φιλοζωική του δράση. 

Όσο για τον λαφιάτη, είναι ακίνδυνος και τρώει ποντίκια. «Παλιά στα χωριά όλοι ήθελαν να έχουν στο σπίτι τους ένα λαφιάτη για τα ποντίκια. Θα τον πάρει ένας συνεργάτης μας και θα τον αφήσει εκτός πόλης και θα τα καταφέρει» εξήγησε η Μαρία Γανωτή, εκπρόσωπος των Αnima.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top