Γλυκά Νερά: Η ελπίδα που διαψεύστηκε - Η Καρολάιν δεν είχε λιποθυμήσει

Οι αστυνομικοί ήλπιζαν ότι η 20χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της

Τι λένε συγγενείς και φίλοι του άτυχου ζευγαριού - Ρεπορτάζ εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο θάνατος της άτυχης 20χρονης μητέρας επήλθε από ασφυξία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι τρεις δράστες, που μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά με σκοπό τη ληστεία, δε δίστασαν να αφαιρέσουν τη ζωή της Καρολάιν, όταν εκείνη άρχισε να ουρλιάζει, καθώς απειλούσαν με όπλο τη ζωή του 11 μηνών μωρού της.

Γλυκά Νερά: Έπνιξαν με ένα κομμάτι ύφασμα και τα χέρια τους την Καρολάιν

Τα στοιχεία έδειξαν ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν, της έφραξε την αναπνοή με ύφασμα, αλλά και πιέζοντας με τα χέρια του το στόμα της. Στη συνέχεια, φέρεται να χρησιμοποίησε τα δάχτυλά του και με αυτά να της έφραξε και τη μύτη.

Γλυκά Νερά: Επικήρυξαν τους δολοφόνους της 20χρονης για 300.000 ευρώ

Η ελπίδα που διαψεύστηκε – Η 20χρονη δεν είχε λιποθυμήσει

Όταν οι αδίστακτοι κακοποιοί έφυγαν με χρήματα και κοσμήματα, ο 32χρονος κατάφερε να συρθεί ενώ ήταν δεμένος και να τηλεφωνήσει στην Άμεση Δράση. 

ΕΛ.ΑΣ. για Γλυκά Νερά: «Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα»

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά κι αντίκρυσαν την 20χρονη, αφαίρεσαν το ύφασμα από το στόμα της. Ήλπιζαν πως η νεαρή μανούλα μπορεί να είχε χάσει τις αισθήσεις της. Την ίδια ελπίδα είχε και ο άντρας της Καρολάιν, μέχρι εκείνη την ώρα. 

To ζευγάρι με το μωρό τους- φωτογραφία instagram

To ζευγάρι με το μωρό τους- φωτογραφία instagram

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν η απόφραξη των αναπνευστικών οδών έγινε αποκλειστικά από το ύφασμα, τα χέρια του δολοφόνου ή τον συνδυασμό και των δύο. 

Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό» - Οι πρώτες δηλώσεις

«Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια. Ουρλιάζαμε να μη μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου» είπε κατά την ανατριχιαστική του κατάθεση, χθες, στους αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top