Καλύβια: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που σκότωσε για να «λυθούν τα μάγια»

Ομολόγησε το έγκλημα και ζήτησε συγγνώμη

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη δολοφονία του 60χρονου στα Καλύβια

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 32χρονος που σκότωσε την προπαραμονή των Χριστουγέννων τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων για μια διαφωνία σχετική με τα κοινόχρηστα και την εμμονή ότι το θύμα και η σύζυγος του του έκαναν μάγια. 

Ενώπιον της ανακρίτριας, που απολογήθηκε σήμερα, ομολόγησε την πράξη του και υποστήριξε ότι πίστευε πως με τη δολοφονία θα απελευθερωνόταν.

 

Δολοφονία Καλύβια: Ο 32χρονος είχε σχεδιάσει τα πάντα

Zήτησε συγγνώμη ο 32χρονος για τη δολοφονία στα Καλύβια 

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, Μ. Φράγκου και Γ. Γιάνναρο, ο 32χρονος ζήτησε συγγνώμη, καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. 

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι κινδύνευε η ζωή του από τα μάγια που του έκαναν το θύμα και η σύζυγός του και γι’ αυτό σκότωσε τον 60χρονο. 

Καλύβια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 60χρονου στο Κέντρο Υγείας

Οι συνήγοροί του ισχυρίστηκαν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, γιατί σε ηλικία 14 ετών είχε δει να δολοφονούν τον πατέρα του μπροστά στα μάτια του και γι’ αυτό ζήτησαν τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης. 

Δολοφονία Καλύβια: Ο δράστης παρακολουθούσε καιρό τον υπάλληλο του Κ.Υ

Πάντως, όπως προκύπτει από τη δικογραφία, ο δράστης είχε σχεδιάσει τη δολοφονία έως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αγόρασε ένα όπλο από τη μαύρη αγορά στο Μενίδι, πυροβόλησε το θύμα με τρεις σφαίρες στο κεφάλι στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας Καλυβίων και μετά πέταξε το όπλο στη θάλασσα. 

Καλύβια: Εκτέλεσαν υπάλληλο του Κέντρου Υγείας

Στη συνέχεια διέφυγε στην Αλβανία, όπου εντοπίστηκε από τις αλβανικές αρχές και απελάθηκε στη χώρα μας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top