Δολοφονία Καλύβια: Ο 32χρονος είχε σχεδιάσει τα πάντα

Το όπλο από τη μαύρη αγορά κι η φυγή στην Αλβανία

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ζήτησε και πήρε ο 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 60χρονου υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων τον περασμένο Δεκέμβριο, προπαραμονή των Χριστουγέννων. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο 32χρονος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία του άτυχου άνδρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι του είχε κάνει μάγια.

Ο 32χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία 60χρονου στα Καλύβια

Ο 32χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για τη δολοφονία στα Καλύβια

Ο 60χρονος ήταν διαχειριστής στην πολυκατοικία στην οποία διέμενε και ο κατηγορούμενος και συχνά οι δυο τους είχαν καβγάδες, καθώς ο 32χρονος τον κατηγορούσε ότι τον έκλεβε στα κοινόχρηστα. 

Καλύβια: Αγόρασε όπλο από τη μαύρη αγορά στο Μενίδι

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αποκαλύφθηκε πως λίγες μέρες πριν δολοφονήσει το θύμα, είχε μεταβεί στο Μενίδι, όπου αγόρασε από τη μαύρη αγορά ένα περίστροφο έναντι 500 ευρώ. Με αυτό πυροβόλησε με τρεις σφαίρες τον 60χρονο έξω από το κέντρο υγείας, όπου εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος. 

Καλύβια: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 60χρονου στο Κέντρο Υγείας

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να είπε στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι παρακολουθούσε το θύμα, γνώριζε τα δρομολόγια που έκανε καθημερινά και του έστησε καρτέρι στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας. 

Περιπολικό Κέντρο Υγείας Καλυβίων

Το σημείο, όπου έγινε η δολοφονία στα Καλύβια

Είχε βγάλει επίσης από το αυτοκίνητο του, τις πινακίδες για να μην καταγραφούν από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή.

Καλύβια: Εκτέλεσαν υπάλληλο του Κέντρου Υγείας

Μόλις έφτασε εκεί το θύμα, ο 32χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι. Μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του κι έφυγε με προορισμό την περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Σε κάποιο σημείο σταμάτησε, πέταξε το όπλο του στη θάλασσα κι έβαλε στο αυτοκίνητο ξανά τις πινακίδες κυκλοφορίας. 

Κέντρο Υγείας Καλυβίων

Ο 32χρονος έστησε καρτέρι στον 60χρονο στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας Καλυβίων

Ως κίνητρο της δολοφονίας ο 32χρονος ανέφερε τα μάγια που, όπως υποστήριξε, του είχαν κάνει ο 60χρονος και η σύζυγός του, από τα οποία άρχισε να μην κοιμάται τα βράδια και να χάνει κιλά. 

Η φυγή στην Αλβανία

Μετά τη δολοφονία ο νεαρός έφυγε για την Αλβανία, όπου έμενε παράνομα από τον περασμένο Δεκέμβριο. Είχε σκοπό μάλιστα να μείνει εκεί για αρκετό διάστημα, αφού ήταν εισοδηματίας και δε χρειαζόταν να εργάζεται.

Δολοφονία Καλύβια: Ο δράστης παρακολουθούσε καιρό τον υπάλληλο του Κ.Υ

Όμως εντοπίστηκε από τις αλβανικές αρχές που συνεργάζονταν με το τμήμα Ανθρωποκτονιών, απελάθηκε στη χώρα μας και προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπου και συνελήφθη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top