Δολοφονία Καλύβια: Ο δράστης παρακολουθούσε καιρό τον υπάλληλο του Κ.Υ

Πατέρας δύο παιδιών το θύμα

Εκτελεστής σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες στο κεφάλι έναν υπάλληλο του Κέντρου Υγείας στα Καλύβια. Το θύμα εντόπισαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του οι συνάδελφοί του. Ο δράστης φέρεται πως παρακολούθουσε καιρό τον άτυχο άνδρα.

Καλύβια: Εκτέλεσαν υπάλληλο του Κέντρου Υγείας

Ο υπάλληλος πέρασε την πόρτα του Κ.Υ όπως κάθε πρωί στις 8.30 και πάρκαρε στο υπόγειο. Εκεί τον περίμενε ήδη ο εκτελεστής του, ο οποίος γνώριζε κάθε κίνηση του στόχου του.

Ο 60χρονος άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να κατέβει, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ο δολοφόνος. Τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι από κοντινή απόσταση. Σκοπός δεν ήταν η ληστεία καθώς το πορτοφόλι και το κινητό βρέθηκαν στο σημείο. Ο δράστης είχε μίσος και ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

Τότε οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν. Κατέβηκαν στο πάρκινγκ κι εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Ο πατέρας δύο παιδιών ήταν νεκρός στη θέση του οδηγού. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και εντόπισε τρεις κάλυκες.

Πληροφορίες θέλουν το θύμα να είχε συγγένεια με υπουργό. Οι αρχές βρίσκονται μπροστά σε μια δολοφονία μυστήριο. Προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στο γιατί καποιος να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή ενός απλού γραμματέα. Όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι, ακόμα και κάποιος ανοιχτός οικονομικός λογαριασμός.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top