Πάσχα με μπλόκα: Πώς θα γίνονται οι έλεγχοι σε διόδια και εθνικές οδούς

Το επιχειρησιακό σχέδιo για τις ψευδείς δηλώσεις μετακίνησης

Με εντατικούς ελέγχους και μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και εθνικές οδούς απαντά η κυβέρνηση σε όποιον επιχειρήσει να μετακινηθεί εκτός νομού ή πέρα από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας ενόψει του Πάσχα. 

Όπως επανέλαβε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών απαγορεύονται το Πάσχα οι υπερτοπικές μετακινήσεις. 

Μητσοτάκης στο διάγγελμα: Πότε ανοίγει η μετακίνηση από νομό σε νομό 

Ξεκαθάρισε πως αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται κατά τη διάρκειας της Μεγάλης Εβδομάδας ακόμα και στις εκκλησίες για την τήρηση των μέτρων και ότι έχει καταρτιστεί ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο, ώστε να αποτραπούν όσοι επιχειρήσουν να ταξιδέψουν εκτός νομού. 

Πάσχα: Το επιχειρησιακό σχέδιο για τις μετακινήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ είναι ακόμα σε προπαρασκευαστικό στάδιο, αλλά θα θυμίζουν πολύ αυτά που ίσχυσαν πέρσι, ενώ θα είναι  προσαρμοσμένα ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση κάθε περιοχής. 

Πάσχα: Με self test και έως 12 άτομα θα σουβλίσουμε φέτος τον οβελία

Το σίγουρο είναι ότι θα διεξάγονται αυστηροί έλεγχοι στα διόδια και θα είναι ακόμα πιο διεξοδικοί σε όσους επικαλεστούν μετακίνηση εκτός νομού για λόγους υγείας, αγροτικές εργασίες, κτλ. 

Αστυνομικές πηγές προειδοποιούν πως όσοι επιστρατεύσουν ακόμα και ψευδείς δηλώσεις μετακίνησης θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές ευθύνες. 

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για σχολεία, εστίαση και μετακινήσεις

Όπως και να έχει σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει αύριο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς, ο οποίος και θα αναφερθεί εκτενώς στα μέτρα που θα ισχύσουν το Πάσχα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top