Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη: «Δέχτηκα βία πολλών μορφών. Δέχτηκα χειραγώγηση»

Εξομολογείται πώς γνώρισε τον σκηνοθέτη και πως ποτέ δεν τον θαύμαζε

«Ποτέ δε θα γίνω μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη δηλώνει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα, θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια για όσα λανθασμένα ακούστηκαν.

Τζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης μου απήγαγε την ψυχή. Με εξουσίαζε»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στον Στέργιο Σαμαρτζή, το μοντέλο περιγράφει πως γνώρισε τον γνωστό σκηνοθέτη που παραμένει προφυλακισμένος με την κατηγορία για βιασμό κατά συρροή. Εξομολογείται ακόμη όσα βίωσε από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Σήμερα είμαι σε θέση να αντιληφθώ και να συνειδητοποιήσω τι μου συνέβη με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Θόλωσα και γιατί δεν είχα τις εμπειρίες και γιατί εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Εγώ δε μαγεύτηκα, ούτε τον θαύμαζα» εξομολογείται. Η Τζεφ Μοντάνα γνώρισε τον σκηνοθέτη όταν πριν από κάποια χρόνια πήγε να δει μια παράστασή του με μία φίλη της. Τότε πήγαιναν στη Β’ λυκείου. Κάθονταν στην πρώτη σειρά και τις κάλεσε στο καμαρίνι του. Μία εβδομάδα αργότερα τις κάλεσε στο σπίτι του. Το μοντέλο πήγε για να συνοδεύσει τη φίλη της. «Τότε δεν είχα παραδεχθεί ούτε στον εαυτό μου τι μου συνέβαινε, αν και όλοι έβλεπαν ένα κορίτσι» αναφέρει.

Το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

«Είναι ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε το μυστικό μου. Είδε ένα παιδί, το οποίο κρύβεται, που μεταφέρει ένα τραύμα, ένα κοινωνικό στίγμα και το εκμεταλλεύτηκε» σημειώνει, προσθέτοντας ότι το κύριο πρόβλημα με τον Λιγνάδη είναι ότι «τον φτιάχνουν τα ανήθικα πράγματα».

Μου προκαλούσε φόβο, είχα μια παγωμάρα

Η Τζεφ Μοντάνα υποστηρίζει ότι ποτέ δεν τον ήθελε σεξουαλικά. «Τι να θέλω; Ήταν τόσα χρόνια μεγαλύτερός μου. Τον έβλεπα γέρο» αναφέρει το μοντέλο που ήταν τότε 16 χρόνων.

«Από την αρχή οι πιέσεις ήταν πολύ μεγάλες. Αυτό που ένιωσα ήταν αηδία, αποστροφή…» σημειώνει, προσθέτοντας ότι είχε ένα τρόπο να την «απειλεί», εφόσον ήξερε το μυστικό της που δεν ήξερε τότε ούτε η φίλη της.

«Δέχτηκα βία πολλών μορφών: λεκτική, ψυχολογική και σωματική από αυτόν τον άνθρωπο. Δέχτηκα χειραγώγηση. Χρωστάει από μένα προσωπικά και από όσους έχει βλάψει μία συγγνώμη» καταλήγει η Τζεφ Μοντάνα.

Η Τζεφ Μοντάνα είναι 30 ετών με καταγωγή από την Κόρινθο. Ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και ασχολείται με το μόντελινγκ σε διεθνές επίπεδο, διαμένοντας μεταξύ Λος Άντζελες, Βελγίου και Αθήνας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top