Τζεφ Μοντάνα: «Ο Λιγνάδης μου απήγαγε την ψυχή. Με εξουσίαζε»

Ως μάρτυρας έχει κληθεί να καταθέσει το μοντέλο

Η συγκλονιστική συνέντευξη της Τζεφ Μοντάνα για την υπόθεση Λιγνάδη -  Η γνωριμία της με τον σκηνοθέτη, η δύσκολη εφηβεία, οι καταγγελίες για χειραγώγηση και η σημερινή απάντηση-δηλητήριο - ρεπορτάζ από εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» (30/3/2021)

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε το μοντέλο Τζεφ Μοντάνα, η  οποία έχει κληθεί από τη 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη, για να καταθέσει ως μάρτυρας, εκ μέρους του συνηγόρου ενός εκ των μηνυτών του κατηγορουμένου ηθοποιού.

Λιγνάδης: Νέα καταγγελία για βιασμό ανηλίκου

Μιλώντας στην «εφημερίδα των Συντακτών» το μοντέλο ξεκαθάρισε ότι θέλει τα νεότερα παιδιά, που είναι θύματα του ίδιου ανθρώπου, ν’ αντιληφθούν τι τους συμβαίνει. «Μέσα τους επικρατεί ο φόβος. Επηρεάζεται ο ύπνος τους, ζουν με ψυχοφάρμακα […] Ό,τι κι αν πουν τα δικαστήρια, εμείς γνωρίζουμε. Το βλέπουμε ο ένας στα μάτια του άλλου. Και ξέρετε κάτι; Είναι συγκινητικό και όμορφο γιατί ο ένας δίνει στον άλλο δύναμη» είπε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tzef Montana (@tzefmontana)

Η Τζεφ Μοντάνα περιέγραψε ότι γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη σε μια παράσταση που είχε πάει να δει ως θεατής. «Σήμερα είμαι σε θέση να καταλάβω ότι αυτός ο άνθρωπος με έμπλεξε σ’ ένα δίκτυ δήθεν προστασίας και με κρατούσε όμηρο για χρόνια, μέχρι πρόσφατα» σημείωσε, τονίζοντας ότι δεν είχαν σεξουαλική σχέση, καθώς δεν ήθελε η ίδια.

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκα όμως από εκείνον, οι προσβολές, οι βίαιες συμπεριφορές, όλα πολύ μεθοδευμένα και με εκείνον πλήρως νηφάλιο, συνειδητοποιημένο και με τακτική, ήταν τελικά το τίμημα που έπρεπε να πληρώσω για μια βόλτα στον χώρο του θεάματος

«Ο Λιγνάδης τότε μου απήγαγε την ψυχή. Κι εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν σε θέση να αντιληφθώ τι μου συνέβαινε, ούτε να το δηλώσω πουθενά. Αργότερα έμαθα κι ότι είχε σχέση και με άλλα παιδιά: βρήκα κι άλλους που μου εκμυστηρεύθηκαν ανάλογες ιστορίες. Σήμερα θεωρώ αυτό τον άνθρωπο συλλέκτη ψυχών. Κι ένα άτομο με εντελώς διαφορετικές αξίες από τις δικές μου. Εγώ έκανα λάθος και παίρνω την ευθύνη που μου αναλογεί. Η ματαιοδοξία μου ήταν κάτι το οποίο πλήρωσα. Εκείνος; Οι επιπτώσεις των δικών του αμαρτιών κρίνονται από τη Δικαιοσύνη».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι η ηλικία του, οι γνώσεις του, το κοινωνικό του στάτους, δημιουργούσαν εκ των πραγμάτων μια συνθήκη που λειτουργούσε ως εργαλείο χειραγώγησης ανήλικων παιδιών. «Δε νοείται όμως συγκατάθεση σε σεξουαλικές πράξεις όταν έχει δημιουργηθεί συνθήκη χειραγώγησης. Ακόμα και άτομα άνω των 15 ετών όταν εμπλακούν σε ένα τέτοιο «πλέγμα», είναι αδύνατο να συναινέσουν με ελευθερία βούλησης», ανέφερε στη συνέντευξη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tzef Montana (@tzefmontana)

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως ο σκηνοθέτης την έκανε να νιώθει λες και την εξουσίαζε.

«Πρακτικά με έκανε να πιστεύω πως ό,τι είμαι είναι κάτι φρικτό, δύσμορφο, αφύσικο, κάτι που εγώ πρέπει να κρύβω, αλλά εκείνος μπορεί να λεηλατεί. Αυτό μου έδειξε με τη συμπεριφορά του, με το βάρος που με φόρτωνε και με την ικανοποίηση που αντλούσε απ΄αυτό. Με εξουσίαζε».

Η Τζεφ Μοντάνα είναι 30 ετών με καταγωγή από την Κόρινθο. Ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και ασχολείται με το μόντελινγκ σε διεθνές επίπεδο, διαμένοντας μεταξύ Λος Άντζελες, Βελγίου και Αθήνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top