Τραυματιοφορέας ασέλγεια: «Ήμασταν τυχεροί γιατί δεν πειράχτηκε το παιδί»

Τι είπε πατέρας ανήλικης που ήταν στο νοσοκομείο την ημέρα της καταγγελίας

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο πατέρας μιας επτάχρονης, η οποία έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο την ίδια ημέρα που τοποθετούνται οι καταγγελίες για ασέλγεια από τον τραυματιοφορέα στο «Παίδων».

Στη φυλακή ο τραυματιοφορέας του «Παίδων» για ασέλγεια ανηλίκων

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος τραυματιοφορέας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε δύο ανήλικα κορίτσια, προφυλακίστηκε την Τετάρτη. Εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ο πατέρας της ανήλικης υπέστη μεγάλο σοκ όταν κατάλαβε σε ποιον άνθρωπο αναφέρονταν οι καταγγελίες, καθώς τον είχε συναντήσει την ημέρα εισαγωγής της κόρης του. «Είδαμε τον τραυματιοφορέα μέσα στο ασανσέρ. Μόλις μάθαμε τι έγινε, πήγαμε το παιδί για εξετάσεις σε ιατροδικαστή και ψυχολόγο» είπε.

«Αγία Σοφία»: Ο τραυματιοφορέας φέρεται να ασέλγησε σε διασωληνωμένο παιδί

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το παιδί είναι καλά και δεν έχει υποστεί κακοποίηση. Η οικογένεια πήγε στην αστυνομία και κατέθεσε ότι «δεν είδε κάτι, που να τους τραβήξει την περιέργεια». «Στην ατυχία μας ήμασταν τυχεροί γιατί δεν πειράχτηκε το παιδί» είπε τέλος ο πατέρας.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του τραυματιοφορέα

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι πρώτες καταγγελίες έγιναν στις 29 Ιανουαρίου από μια αναισθησιολόγο και την επιμελήτριά της. Κατήγγειλαν ότι ο τραυματιοφορέας κακοποίησε δύο παιδιά ενώ εκείνα ήταν ναρκωμένα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες, το ένα παιδί αιμορραγούσε, ενώ ίχνη αίματος υπήρχαν και σε ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας.

Συνελήφθη στο σπίτι του στους Αμπελοκήπους και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top