«Αγία Σοφία»: Ο τραυματιοφορέας φέρεται να ασέλγησε σε διασωληνωμένο παιδί

Απολογείται στον ανακριτή ο 61χρονος

Ενώπιον του ανακριτή απολογείται ο 61χρονος τραυματιοφορέας, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μικρών κοριτσιών που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ένα από τα ανήλικα θύματά του ήταν σε κατάσταση αναισθησίας την ώρα των αρρωστημένων πράξεων του ενώ ένα άλλο ήταν διασωληνωμένο.

Παίδων: 11 καταθέσεις «καίνε» τον τραυματιοφορέα για ασέλγεια σε ανήλικα

Ο κατηγορούμενος ήταν επιφορτισμένος με τη μεταφορά των ασθενών ή των εξεταζόμενων και την κράτησή τους από τους αστραγάλους σε περίπτωση που έκαναν σπασμωδικές – αντανακλαστικές κινήσεις. 

Ο τραυματιοφορέας του Αγία Σοφία που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο κοριτσιών

Τώρα απολογείται για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, ενώ τη δράση του αποκάλυψαν γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου που τον είδαν να θωπεύει το ένα παιδί και να προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις στο δεύτερο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες καταγγελίες σε βάρος του έγιναν στις 29 Ιανουαρίου, από μια ειδικευόμενη γιατρό και την επιμελήτριά της που κατήγγειλαν ότι ο τραυματιοφορέας κακοποίησε τα δύο παιδιά ενώ εκείνα ήταν ναρκωμένα. 

«Παίδων Αγία Σοφία»: Τραυματιοφορέας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Στο ένα από αυτά, όπως είπαν, διαπίστωσαν αιμορραγία, ενώ ίχνη αίματος υπήρχαν και σε ένα από τα γάντια που φορούσε εκείνος. 

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στο σπίτι του στους Αμπελοκήπους και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. 

Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, αρνείται τις κατηγορίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top