Μαλεσίνα: Στους 13 οι νεκροί από κορωνοϊό

Βαρύ το τίμημα της πανδημίας

Στους 13 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από κορωνοϊό στη Μαλεσίνα μέσα σε 20 μέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα 64 ετών, η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου του Βόλου, όμως δεν άντεξε και κατέληξε. 

Μαλεσίνα: Ένας γάμος και τα ανοιχτά καφενεία έφεραν 12 νεκρούς από κορωνοϊό

Στη ΜΕΘ του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύονται ακόμα δύο άνδρες από τη Μαλεσίνα, ενώ χθες έφυγε από τη ζωή μια 66χρονη γυναίκα. 

Κορωνοϊός: Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών στη Μαλεσίνα

Η Μαλεσίνα έχει μετατραπεί σε πόλη φάντασμα, με τους κατοίκους να έχουν βυθιστεί στο πένθος μετά τον χαμό των συγχωριανών τους. 

Όλα ξεκίνησαν από έναν γάμο, όπου μέσα στην εκκλησία υπήρχαν 30 άτομα, αλλά έξω τουλάχιστον 200, ενώ ήταν ανοιχτά και τα καφενεία.

Μαλεσίνα: Νεκρά από κορωνοϊό δύο αδέρφια - Κατέληξαν με διαφορά λίγων ωρών

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ, που μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, η κατάσταση όσον αφορά στα ενεργά κρούσματα έχει βελτιωθεί, αλλά ο αριθμός των νοσηλευόμενων είναι σε υψηλό επίπεδο, ενώ καθημερινά υπάρχουν απώλειες ανθρώπινων ζωών. 

Κορωνοϊός: Η περιοχή με το σκληρότερο lockdown στην Ελλάδα

Συνολικά μέσα στον Μάρτιο έχουν πεθάνει 20 κάτοικοι της Μαλεσίνας, την ώρα που το δίμηνο Ιανουάριο- Φεβρουάριο είχαν πεθάνει μόλις 6. Από αυτούς οι 13 έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή σε νοσοκομεία, ως επιβεβαιωμένα κρούσματα covid, κι άλλοι στα σπίτια τους.

Είναι τόσο τραγική η κατάσταση που στο νεκροταφείο δεν υπάρχει κενή θέση για να ταφούν οι νεκροί. Δεκάδες κάτοικοι της Μαλεσίνας τέλος εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κλινικές covid και ΜΕΘ, πολλοί από αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top