Γιαγιά αγοριού που έπεσε σε βαρέλι: «Προσευχόμαστε για ένα δεύτερο θαύμα»

Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του τρίχρονου που επανήλθε στη ζωή

«Προσευχόμαστε για ένα δεύτερο θαύμα», λέει η γιαγιά του μικρού Ζαχαρία, το τρίχρονου αγοριού που επανήλθε στη ζωή μετά από λίγες ώρες, αφόρου έπεσε σε βαρέλι με ασβεστόνερο στο χωριό Λιγόρτυνος του δήμου Αρχάνων Αστερουσίων στο Ηράκλειο Κρήτης. Το παιδάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και η κατάστασή του είναι πολύ δύσκολη αφού φέρεται η ανταπόκρισή του στην πολλαπλή υποστήριξη να είναι φτωχή, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου. 

Κρήτη: Φτωχή η ανταπόκρισή του αγοριού που επανήλθε στη ζωή

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή η γιαγιά του αγοριού μίλησε αποκλειστικά στον ανταποκριτή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Αντώνη Παντινάκη.  

«Το εγγονάκι μου έπεσε στο βαρέλι. Τι να σας πω… δεν μπορώ να μιλήσω γιατί τα έχω χάσει. Σε ένα τέταρτο χάθηκε… Είπανε ότι έγινε θαύμα, αλλά δε μας λένε. Μέρα νύχτα προσεύχομαι στον Θεό να το κάνει καλά. Μας είπαν ότι είναι δύσκολη η κατάσταση» περιγράφει η γιαγιά του αγοριού. 

Κρήτη: Πώς βρέθηκε το αγοράκι μέσα στο βαρέλι

Το παιδί εντοπίστηκε μέσα στο βαρέλι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Για αρκετές ώρες δεν είχε καρδιακή δραστηριότητα, όταν σαν από θαύμα, στο τελευταίο καρδιογράφημα εμφάνισε παλμούς, το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου.

«Είχε έρθει το γραφείο τελετών για να παραλάβει το παιδί. Έπρεπε, λοιπόν, να του κάνουμε ένα τελευταίο καρδιογράφημα για να το συνοδεύσει με την ισοηλεκτρική γραμμή. Τότε, το παιδί άρχισε ξαφνικά να έχει καρδιακή δραστηριότητα» δήλωσε χθες η γενική γιατρός στο star.gr, η οποία περιέγραψε άναυδη τα γεγονότα.

Κρήτη: «Στο καρδιογράφημα για το γραφείο τελετών το παιδί εμφάνισε σφυγμό»!

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, το παιδάκι τέθηκε άμεσα σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, τοποθετήθηκαν συσκευές αναθέρμανσης, δόθηκαν τα ενδεδειγμένα αγγειοδραστικά φάρμακα καθώς και η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή. Βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση των ζωτικών του σημείων και υποστηρίζεται πολλαπλώς, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης συνδρόμου μετά από ανακοπή.

Οι ώρες κυλούν βασανιστικά για την οικογένεια του αγοριού που ελπίζει σε ένα ακόμα θαύμα. Το τρίχρονο αγόρι δεν είχε βαπτισθεί και οι γονείς του ζήτησαν σήμερα να αεροβαπτιστεί, όπως κι έγινε. Σύμφωνα με το cretalive, στον μικρό δόθηκε το όνομα Ζαχαρίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top