Καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: Στον Εισαγγελέα και τρίτη συνάδελφός του

Τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού το 2014

Το σχετικό ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (17/3)

Τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχουν πάρει οι τρεις καταγγελίες κατά πασίγνωστου ηθοποιό, ο οποίος κατηγορείται για βιασμός εις βάρους συναδέλφου του, το 2008, και για δύο απόπειρες βιασμού Ελληνίδων ηθοποιών, το 2010 και το 2014 αντίστοιχα.  

Σπύρος Μπιμπίλας: Μεγαλώνει ο φάκελος των καταγγελιών εναντίον ηθοποιών

Σήμερα, Τετάρτη, κατέθεσε στον εισαγγελέα και η 3η καταγγέλλουσα εναντίον του γνωστού ηθοποιού, η οποία έχει υποστηρίξει ότι πήγε να την βιάσει μέσα σε αυτοκίνητο, το 2014.  Η ηθοποιός επιβεβαίωσε την καταγγελία που είχε υποβάλει στο ΣΕΗ, σύμφωνα με την οποία είχε συναντηθεί με τον πασίγνωστο ηθοποιό σε ένα καφέ και στο τέλος προσφέρθηκε να τη γυρίσει σπίτι της. Ο άντρας οδήγησε την ηθοποιό σε ένα στενό, κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου και προσπάθησε να τη βιάσει, σύμφωνα με την καταγγελία.

#metoogreece.gr: O νέος ιστότοπος για καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Το κίνημα #metoo στην Ελλάδα ξεκίνησε μετά από την καταγγελία της πρωταθλήτριας ιστιοπλοίας, Σοφίας Μπεκατώρου, για βιασμό της από παράγοντα του χώρου. Έκτοτε, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών έχει λάβει εκατοντάδες καταγγελίες για σεξουαλική, σωματική και ψυχολογική βία στον καλλιτεχνικό χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», τουλάχιστον 43 καταγγελίες εναντίον ηθοποιών βρίσκονται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top