Συνελήφθη παράγοντας της κολύμβησης για βιασμό 12χρονων αθλητριών

Τον κατήγγειλαν δύο κορίτσια, 17 ετών σήμερα

Νέα βόμβα έσκασε στον χώρο του αθλητισμού, καθώς συνελήφθη κορυφαίος παράγοντας της κολύμβησης για σεξουαλική κακοποίηση αθλητριών, όταν εκείνες ήταν μόλις δώδεκα ετών. 

Σοφία Μπεκατώρου: Στο πλευρό του Μπιμπίλα - «Μη γίνεις κάθαρμα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο κοπέλες, 17 ετών σήμερα μετέβησαν το Σαββατοκύριακο στη ΓΑΔΑ, όπου και κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας τις κακοποιούσε σεξουαλικά για δύο χρόνια από το 2013 έως το 2015. 

Σοφία Μπεκατώρου: Τα παιδιά της τής πετούν χιόνι στο πρόσωπο!

Πρόκειται για έναν 74χρονο Έλληνα, ιδρυτικό στέλεχος κολυμβητικού ομίλου των δυτικών προαστίων. Τα δύο 17χρονα κορίτσια περιέγραψαν με φρικτές λεπτομέρειες όσα περνούσαν για δύο χρόνια στα χέρια του, τόσο σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, όσο και σε ψυχολόγους της αστυνομίας. 

Μπεκατώρου: Στο αρχείο οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Πώς κακοποιούσε τα ανήλικα κορίτσια

Όπως τόνισαν αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο αθλήτριες ανέφεραν ότι βρήκαν το θάρρος για να προχωρήσουν στην καταγγελία μετά από αυτήν της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο 74χρονος, σήμερα, είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές φέρεται να έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση.

Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μη μιλήσουν σε κανέναν.

Οι δύο ανήλικες φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε τόσα χρόνια, όπως είπαν στην αστυνομία, μέχρι την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Μετά τις καταθέσεις τους, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο άνδρας συνελήφθη χθες στο σπίτι του και τέθηκε υπό κράτηση, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, πορνογραφία ανηλίκων κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, βιασμό και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων. Στο σπίτι του, μάλιστα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πορνογραφικό υλικό και έξι μαχαίρια πολεμικού τύπου. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top