ΔΣΑ: Ζητά τη διενέργεια κατεπείγουσας δικαστικής έρευνας για τα επεισόδια

Εξέδωσε ανακοίνωση που καταδικάζει την επιθέση στον αστυνομικό στη Ν.Σμύρνη

Δείτε το ρεπορτάζ από το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star σχετικά με την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη

Την καταδίκη του σχετικά με την επίθεση κατά του αστυνομικού χθες στη Νέα Σμύρνη εκφράζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και τονίζει ότι σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη πολιτεία η βία δεν έχει θέση. Είναι απερίφραστα καταδικαστέα από όπου και αν προέρχεται.

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 22χρονο συλληφθέντα

Όπως κάνει λόγο σε ανακοίνωση του «στο πλαίσιο της θεσμικής αποστολής του δικηγορικού σώματος για την προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων και της έννομης τάξης (άρθρο 5 παρ.1α του Κώδικα Δικηγόρων), ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτριος Βερβεσός, υπέβαλε σήμερα αναφορά ενώπιον της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ζητώντας τη διενέργεια κατεπείγουσας δικαστικής έρευνας για τη διακρίβωση αξιόποινων πράξεων και την απόδοση των κατά νόμο ευθυνών σε όποιους ανήκουν, σχετικώς με το περιστατικό της βίαιης επίθεσης εις βάρος αστυνομικού στην περιοχή της Νέας Σμύρνης χθες Τρίτη 9-3-2021.

Και συνεχίζει «Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον τραυματία αστυνομικό καθώς και στους οικείους του και ζητούμε από τις αρμόδιες πολιτειακές και δικαστικές Αρχές να προχωρήσουν άμεσα σε πλήρη και σε βάθος διερεύνηση των γεγονότων που είδαν το φως της δημοσιότητας και την ταχεία απόδοση ευθυνών στους υπαιτίους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top