Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Ισόβια στους δολοφόνους του και από το Εφετείο

«Η δολοφονία του εκτελέστηκε από ανθρώπους εντός και εκτός των φυλακών»

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, τους δράστες της εν ψυχρώ εκτέλεσης του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, όπως και πρωτόδικα. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη. 

Λουλούδια έξω από το δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, όπου δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017- φωτογραφία Eurokinissi

Λουλούδια έξω από το δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, όπου δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017- φωτογραφία Eurokinissi

Νέα στοιχεία για τη Δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Στο «φως» δύο συνομιλίες

«Τρισήμισι χρόνια μετά, ολοκληρώθηκε μια επίπονη διαδικασία για την οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και επιβεβαιώθηκε ότι η στυγνή δολοφονία ενός αθώου συναδέλφου οργανώθηκε και εκτελέστηκε από ανθρώπους, τόσο εντός όσο και εκτός των φυλακών. Χρέος και υπόσχεση όλων μας είναι να μην επιτρέψουμε να χαθεί στη λήθη του χρόνου το ήθος, η ακεραιότητα και η διαδρομή του σπουδαίου συναδέλφου μας Μιχάλη Ζαφειρόπουλου» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θεόδωρος Μαντάς.

O Μιχάλης Ζαφειρόπουλος- φωτογραφία Eurokinissi

O Μιχάλης Ζαφειρόπουλος- φωτογραφία Eurokinissi

Ισόβια στους τρεις κατηγορούμενους για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Για την εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, τον Οκτώβριο του 2017, καταδικάστηκαν σε ισόβια, ο φυσικός και ο ηθικός αυτουργός, και οι δύο εαλβανικής υπηκοότητας. Για την υπόθεση φυγοδικεί ένας ακόμη δράστης, ενώ έχει σκοτωθεί ακόμη ένα άτομο που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία.

Δίκη Ζαφειρόπουλου: Δεν πήγα με σκοπό να τον σκοτώσω

Οι καταδικασθέντες του παρουσιάσθηκαν ως υποψήφιοι πελάτες, ενώ στην πραγματικότητα εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου, το οποίο τους είχε αναθέσει βαρυποινίτης ομοεθνής τους μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top