Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη

Αναρχική Συλλογικότητα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση

επίθεση γραφείο Βαρβιτσιώτη

Συνελήφθησαν χθες Παρασκευή δύο άτομα, τα οποία συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που προκάλεσε φθορές στο πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο Περιστέρι.

Βραδινές ώρες της 11-2-2021, αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα κείμενο με τίτλο «Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα-Παρέμβαση σε πολιτικό γραφείο» με το οποίο η προαναφερόμενη συλλογικότητα αναλάμβανε την ευθύνη.

Κατά το παρελθόν η ανωτέρω συλλογικότητα έχει προκαλέσει φθορές : σε κατάστημα στρατιωτικών ειδών στο Χαϊδάρι, τον Φεβρουάριο του 2020,  σε κατάστημα-σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, τον Μάιο του 2020,  στο κτίριο του Δημαρχείου Ιλίου, τον Νοέμβριο του 2020, στην τοιχοποιία του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι, τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ τον Ιούλιο του 2020 είχε τοποθετήσει μεταλλική κατασκευή έξω από κτίριο πολιτικών γραφείων στην Αθήνα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση καθώς και παράβαση της Νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top