Αποπλάνηση 13χρονου: Οι φωτογραφίες πρόδωσαν την καθηγήτρια

Συνευρίσκονταν ερωτικά στο αυτοκίνητό της και το δωμάτιό του

Όσα αποκάλυψε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για την υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου από την καθηγήτριά του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 35χρονη φιλόλογο από τη Νέα Ερυθραία, που κατηγορείται ότι αποπλάνησε σεξουαλικά έναν 13χρονο μαθητή της, στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Καθηγήτρια κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως, η καθηγήτρια υποσχόταν στον μαθητή της ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ οι δυο τους επισκέπτονταν κρυφά ξενοδοχεία, όπου συνευρίσκονταν ερωτικά. 

Η ασυγκράτητη 35χρονη, δε δίσταζε να αποτυπώνει σε φωτογραφίες τις ερωτικές περιπτύξεις της με το ανήλικο αγόρι τόσο μέσα στο αυτοκίνητό της, όσο και σε ξενοδοχεία, ακόμα και μέσα στο δωμάτιο του μικρού κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Αυτές μάλιστα οι φωτογραφίες, τις οποίες είχε αποθηκεύσει στον υπολογιστή και το κινητό του παιδιού ήταν που πρόδωσαν τις αρρωστημένες πράξεις της. 

Πριν από δύο εβδομάδες η μητέρα του 13χρονου βρήκε τις φωτογραφίες και σοκαρισμένη έσπευσε να την καταγγείλει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. 

Η καθηγήτρια οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες. Αφέθηκε μάλιστα ελεύθερη, γιατί είχε παρέλθει το αυτόφωρο. 

Ο μικρός μίλησε σε παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι διαπίστωσαν πως η 35χρονη είχε καταφέρει να ελέγχει απόλυτα τον μαθητή της. 

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είναι σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν έκανε τα ίδια και σε άλλα παιδιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top