Ξυλοδαρμός μετρό: «Ο σταθμάρχης μας επιτέθηκε»

Στο φως της δημοσιότητας οι καταθέσεις των ανηλίκων

Το χρονικό του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη στο μετρό ξεδιπλώνεται , λεπτό προς λεπτό, μέσα από τις απολογίες των δύο ανήλικων δραστών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Oι δύο νέοι οι οποίοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι  με περιοριστικούς όρους, περιγράφουν όσα συνέβησαν μέσα στο συρμό του μετρό και στη συνέχεια στον σταθμό.

 Οι  ανήλικοι ισχυρίζονται πως ο σταθμάρχης τους πλησίασε απειλητικά προκειμένου να βάλουν τις μάσκες τους και να κατεβάσουν τα πόδια τους από τα καθίσματα.

Επίθεση σε σταθμάρχη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας αστυνομικός

Ο ένας μάλιστα νεαρός υποστηρίζει πως γρονθοκοπήθηκε από τον σταθμάρχη μέσα στο μετρό και πως τους προκαλούσε  και λεκτικά.

Όπως ισχυρίστηκε ο ένας από τους ανηλίκους,  ο σταθμάρχης όταν κατέβηκαν από το μετρό, κατέβηκε και εκείνος μαζί τους και συνέχισε να τους προκαλεί, έτσι ο παθών βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος. 

Ξυλοδαρμός μετρό: Ο σταθμάρχης διαψεύδει τους ισχυρισμούς των δύο δραστών

Ο ανήλικος ζητά συγγνώμη για την τροπή του πήραν τα πράγματα και αναφέρει πως ντρέπεται πολύ αλλά ήταν θολωμένος. Θέλει μάλιστα να συναντήσει και τον Σταθμάρχη για να του ζητήσει «συγγνώμη» από κοντά και να συζητήσουνε. 

Στην ίδια γραμμή κινείται και ο αδερφός του, που επίσης κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του Σταθμάρχη.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top