Αποκλειστικό: Συγκλονίζει η ιστορία 5χρονου με όγκο στο μάτι

Η μητέρα του μικρού Βαγγέλη κάνει έκκληση για βοήθεια

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 5χρονου αγοριού από την Κρήτη που διαγνώστηκε με όγκο στο μάτι. Η μητέρα του μικρού Βαγγέλη μιλά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel. Κάνει έκκληση για βοήθεια, καθώς το παιδί πρέπει να ταξιδέψει στην Ελβετία για να θεραπευτεί.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel

«Μέσα στις γιορτές είδα την κόρη του ματιού του να είναι άσπρη, διαφανή και φυσικά ανησύχησα. Ο γιατρός μας είπε ότι πάσχει από ρετινοβλάστωμα και μας είπε τι μπορούμε να κάνουμε. Ή αποφασίζουμε και φεύγει Ελβετία ή Ιταλία και κάνει τις θεραπείες που γίνονται ή αφαίρεση», σημείωσε η Μαρία Νταγκουνάκη.

Τα λόγια του γιατρού ....μούδιασαν την μητέρα του μικρού και πάγωσαν τη χαρά της οικογένειας καθώς η 23χρονη κυοφορεί το δεύτερο παιδάκι της. 

«Έχασα τον κόσμο. Τα έχασα όλα. Μου μιλούσε ο γιατρός και τα έχασα. Του λέω "Βαγγελάκη μου έχεις ένα προβληματάκι και πρέπει να σε βοηθήσουν". Δεν μου απάντησε κάτι».

Την ερχόμενη Τρίτη η οικογένεια Παντινάκη μαζεύει τις βαλίτσες της και φεύγει για το φημισμένο οφθαλμολογικό νοσοκομείο της Ελβετίας, με την ελπίδα ότι ο Βαγγέλης θα γίνει καλά. 

«Αυτό που προσπαθεί ο γιατρός είναι να διώξει τον όγκο που υπάρχει, τώρα οι πιθανότητες να βλέπει είναι λίγες. Ο μικρός θα κάνει ραδιοθεραπείες, χημειοθεραπείες», συμπληρώνει η 23χρονη μητέρα.

Οι γονείς του μικρού θα χρειαστούν αρκετά χρήματα για τα πολλά ταξίδια στην Ελβετία μέχρι να ολοκληρωθούν οι ραδιοθεραπείες. Μαζεύτηκε η οικογένεια, έδωσαν ό,τι είχαν και συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για το πρώτο ταξίδι. Οι γονείς όμως θα χρειαστούν κι άλλα γι΄ αυτό δημιούργησαν έναν λογαριασμό στο όνομα Βαγγέλης Παντινάκης για να βοηθήσουν όσοι μπορούν. 

«Ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας του παιδιού και του ενός συνοδού. Φυσικά ένας μόνος του δεν μπορεί να πάει Ελβετία. Δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα γι΄ αυτό όσοι θέλουνε ας μας βοηθήσουνε, για να μπορούμε να πηγαινοερχόμαστε στην Ελβετία με το παιδάκι μας», προσθέτει η μητέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top