Αδαμ. Μάντης: Στον Αυγενάκη η μητέρα του πολίστα για καταγγελίες του 2015

Για εξευτελιστικές συμπεριφορές στον χώρο του πόλο, έκανε λόγο η κ.Τζιάλλα

Στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η τελευταία καταγγελία από παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας για σεξουαλική παρενόχληση από τον προπονητή της

Tον υφυπουργό Αθλητισμού συνάντησε σήμερα η μητέρα του 21χρονου αδικοχαμένου πολίστα, Αδαμάντιου Μάντη, σχετικά με καταγγελίες που είχε κάνει για εξευτελιστικές συμπεριφορές στον χώρο του πόλο, το 2015, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr.

Αδαμάντιος Μαντής: Το πόρισμα της Τροχαίας που «καίει» τον οδηγό

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία υψηλόβαθμων παραγόντων του Υπουργείου. Η κ. Κατερίνα Τζιάλλα έδωσε στους ανθρώπους του υπουργείου όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της και αποδεικνύουν, όπως ισχυρίζεται, τον μακροχρόνιο εξευτελισμό και εκφοβισμό των παιδιών που ασχολούνται με την υδατοσφαίριση, από πολύ μικρές ηλικίες.

Συγκλονίζει η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή: «Παρακαλούσα να γίνει το θαύμα»

Ως μητέρα αθλητή έζησε για πολλά χρόνια τα όσα γίνονταν μέσα και έξω από τις πισίνες που αθλούταν ο γιος της. Οι τελευταίες αποκαλύψεις στον χώρο της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας θορύβησαν και την ίδια, η οποία είχε κάνει καταγγελίες στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος αλλά και τους Συλλόγους που έπαιζε ο Αδαμάντιος, για εξευτελιστικές και μεροληπτικές συμπεριφορές στο πόλο. Οι καταγγελίες αυτές χρονολογούνται από το 2015, όταν ο γιος της ήταν εν ζωή.

για εξευτελιστικές συμπεριφορές στον χώρο του πόλο,

Η μητέρα του Αδαμάντιου Μάντη και ο αδικοχαμένος αθλητής

«Αυτό που παρακάλεσα τον Υπουργό είναι αυτό που ξεκίνησαν με την εξυγίανση στον χώρο του αθλητισμού να εξαπλωθεί στα αθλήματα που  έχουν παρατηρηθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, ώστε ο χώρος πραγματικά να διέπεται από τα ιδεώδη του αθλητισμού και του Ολυμπισμού. Όταν υπάρχουν παράνομα και άδικα γεγονότα να αποδίδονται και οι ανάλογες ποινές σε αυτούς που τα τελούν» είπε η μητέρα του πολίστα, Κατερίνα Τζιάλλα, στο star.gr.

Ο νεαρός πολίστας έχασε τη ζωή του, σε ηλικία 21 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, τον Νοέμβριο του 2019. 

της Τασούλας Παπανικολάου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top