Κακλαμανάκης: «Τα λέγαμε και δε μας άκουγε κανείς»

«Τον πόλεμο τον έζησα επί 30 χρόνια»

Λάβρος κατά της Ομοσπονδίας Ιστιοπολοΐας ήταν για μια ακόμα φορά Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης. 

21χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας: «Ήταν βιασμός. Ήμουν τότε 11 χρονών»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και απαντώντας στην ερώτηση γιατί αποκαλύπτονται όλα τώρα, ο Ολυμπιονίκης απάντησε:

«Γιατί τώρα; Γιατί ποτέ δεν είχε δημιουργηθεί εύφορο έδαφος. Πριν όποια αντίδραση είχαμε συσπείρωνε την πολιτική εξουσία και τους αθλητικούς παράγοντες εις βάρος μας».

Σοφία Μπεκατώρου: Συγκλονίζει η νέα εξομολόγησή της - Γιατί μίλησε τώρα

Κατήγγειλε, επίσης, πως η Ομοσπονδία διαχρονικά έχει αποκρύψει στοιχεία και ειδικά στην περίπτωση της δίκης κατά του ίδιου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του για όσα αποκάλυψε στη Βουλή. 

Πρόσθεσε ότι οι αθλητές φιμώνονταν και πως όπως αποκαλύφθηκε από τον ΑΝΤ1, καλούνταν να υπογράφουν ένα έγγραφο με το οποίο παραιτούνταν από κάθε δικαίωμα προσφυγής στη Δικαιοσύνη.

«Δε μιλάμε μόνο για κατάχρηση εξουσίας, αλλά αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να το αποτυπώσουν σε χαρτί και να απειλούν με αποκλεισμό, φανταστείτε τι συμβαίνει σε προφορικό επίπεδο. Κάποιοι δεν το αντέχουν, τσαλακώνουν τα όνειρά τους και τα πετάνε στα σκουπίδια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Καταγγελίες Μπεκατώρου: Νέα στοιχεία για την κακοποίηση της 11χρονης

Σημείωσε ακόμα πως υποχρέωση όλων των αθλητών, που σηκώνουν την ελληνική σημαία σε όλον τον κόσμο είναι να έρθουν τα παιδιά στον αθλητισμό, αλλά υπό υγιείς συνθήκες.

«Το πρόβλημά μου δεν ήταν ο πόλεμος που βίωσα επί 30 χρόνια, αλλά το πώς εξελίχθηκαν άτομα που ήταν γνωστό ότι είχαν παραβατική συμπεριφορά, όχι μόνο σε επίπεδο βιασμού, αλλά ακόμα και σε διασπάθιση δημόσιου χρήματος και απειλές κατά ζωής», είπε ο ολυμπιονίκης και πρόσθεσε:

Κακλαμανάκης: «Κορίτσι 11 ετών αφορά η νέα καταγγελία της Μπεκατώρου»

«Η Ολυμπιακή Επιτροπή ήξερε, εγώ μίλησα για τρίτη φορά στη Βουλή. Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο. Εγώ έμαθα για τη σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας αφού μίλησα στη Βουλή. Όπως έμαθα προχθές από τη Σοφία για το κοριτσάκι. Διαχρονικά, αυτά που βλέπαμε τα λέγαμε, όμως δε μας άκουγε κανείς. Τώρα μας ακούτε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top