Απαγωγής 10χρονης: Της έδωσε κοκαΐνη, τη βίασε και τη φωτογράφισε

Σοκάρει η περιγραφή της αρπαγής και του βιασμού της μαθήτριας

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες της αρπαγής και του βιασμού της 10χρονης μαθήτριας από 33χρονη γυναίκα αποκαλύπτονται στις 10 σελίδες του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Η 33χρονη αφού άρπαξε την μαθήτρια από το σχολείο της στις 11 Ιουνίου με πρόσχημα ότι έπαθε κάτι η μητέρα της, την οδήγησε σε διαμέρισμα.

Όπως αναφέρεται στο βούλευμα: «Αφού έκαμψε την αντίσταση του κοριτσιού χορηγώντας ναρκωτική ουσία μέσα σε χυμό φρούτων, αφαίρεσε τα ρούχα της, την τοποθέτησε στην μπανιέρα όπου και η ίδια μπήκε γυμνή και της έκανε μπάνιο αγγίζοντας συνεχώς σε σημεία που δεν έπρεπε».

Αρπαγή Θεσσαλονίκη: Η κατάθεση της 10χρονης - Όσα είπε στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με το βούλευμα, η κατηγορούμενη χρησιμοποιούσε και ερωτικά βοηθήματα, ενώ φωτογράφισε το κορίτσι με δικά της ρούχα και την έβαψε στο πρόσωπο.

«Βάσει των στοιχείων, υπήρξαν βάσιμες ενδείξεις ότι η 33χρονη παρήγαγε και κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας καθότι αφού αφαίρεσε τα ρούχα της ανήλικης, την έλουσε και έριξε λάδι στο σώμα της», αναφέρουν οι αρχές.

Απαγωγή 10χρονης: «Δεν ήμασταν φίλες με τη γυναίκα που άρπαξε το παιδί μου»

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, στο κορίτσι έδωσε κοκαΐνη, βενζουλεκγονίνη και αλπραζολάμη.

Να συνεργαστεί η κατηγορουμένη ζητά η οικογένεια της μαθήτριας

Η δικηγόρος της οικογένειας της μαθήτριας, Ανθούλα Ανάσογλου, δήλωσε στο star.gr:

Με αφορμή την έκδοση του βουλεύματος παράτασης της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης, δηλώνουμε ως πολιτική αγωγή την ικανοποίηση μας για την απόφαση αυτή.

Είμαστε ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης, δυστυχώς όμως πλησιάζουμε το ανώτατο όριο διάρκεια αυτής διότι υπάρχει μία δυσχέρεια στην αναπαραγωγή όλου του αποδεικτικού υλικού για την ύπαρξη πορνογραφικού κυκλώματος.

Να συνεργαστεί με τις αρχές και να δώσει όλες τις πληροφορίες «για να σπάσει ένα απόστημα, που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει», δηλώνει η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης μαθήτριας, Ανθούλα Ανάσογλου

Οι διωκτικές αρχές ενεργούν με μέγιστη προσοχή και ιδιαίτερη φροντίδα αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα.

Θα παρακαλούσα την κατηγορούμενη να συνεργαστεί με την ανακριτική αρχή και να δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να μπορέσει να έρθει στο φως η αλήθεια και να σπάσει ένα απόστημα, που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει.

Η τρομακτική περιπέτεια που έζησε το άτυχο κορίτσι

Η 10χρονη μαθήτρια είχε εξαφανιστεί στις 11 Ιουνίου του 2020, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.

Μια γυναίκα 33 ετών, η οποία ήταν γνώριμη φυσιογνωμία στο ανήλικο κορίτσι, καθώς έμενε σε κοντινό διαμέρισμα από την οικογένεια της 10χρονης, την πλησίασε και την έπεισε να την ακολουθήσει, λέγοντάς της πως έχει κάτι από τη μητέρα της.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές, αλλά και εθελοντές, και άρχισαν να αναζητούν το ανήλικο κορίτσι, το οποίο βρέθηκε δύο μέρες μετά, να περιπλανάται μόνο του στους δρόμους της Καλαμαριάς.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top