Δολοφονία Αιτωλοακαρνανία: Ανιψιός και γείτονες οι δράστες

Έθαψαν τα χρήματα σε χωράφι

Τρία άτομα κρατούνται και ανακρίνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, ως ύποπτοι για τη δολοφονία του 91χρονου στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας. 

Ληστεία ηλικιωμένου ζευγαριού στην Αιτωλοακαρνανία: «Η γιαγιά ζήταγε νερό»

Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρέθηκε χθες, μετά από τρεις μέρες, δεμένη χειροπόδαρα, δίπλα στον νεκρό σύζυγό της, φέρεται να αναγνώρισε και να κατονόμασε τους δράστες της αιματηρής ληστείας. Ο ένας από αυτούς είναι ανιψιός της και οι άλλοι δύο γείτονες. 

Τα τρία άτομα, φέρεται να «έσπασαν» και να ομολόγησαν ότι μπήκαν στο σπίτι για να ληστέψουν. 

Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκε δεμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Είπαν ότι φίμωσαν τον ηλικιωμένο, γιατί φώναζε και πως όταν έφυγαν, νόμιζαν ότι είχαν πεθάνει και εκείνος και η σύζυγός του. Ο ένας από αυτούς αποκάλυψε πως τα χρήματα που απέσπασαν από το σπίτι του ζευγαριού, τα έθαψαν σε ένα χωράφι, όπου κάνει έρευνες η αστυνομία.  Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές ποσό που άρπαξαν από το σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι οι ηλικιωμένοι είχαν μέρες να δώσουν σημεία ζωής, με αποτέλεσμα οι συγγενείς τους να ανησυχήσουν, μιας και έχουν χάσει τα παιδιά τους και ζουν ολομόναχοι. 

Ένας ανιψιός τους πήγε στο σπίτι τους, κι εκεί άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει για νερό. Μπήκε στο φτωχικό σπίτι και βρήκε τον παππού νεκρό στο πάτωμα και τη σύζυγό του δίπλα του δεμένη σε καρέκλα. 

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, ενώ η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου σε κατάσταση σοκ. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top