Ληστεία ηλικιωμένου ζευγαριού στην Αιτωλοακαρνανία: «Η γιαγιά ζήταγε νερό»

Τι είπε ο ανιψιός τους που τους βρήκε δεμένους χειροπόδαρα

Αδίστακτοι ληστές έδεσαν χειρoπόδαρα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Αιτωλοακαρνανία κι έφυγαν. Ο παππούς δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα στη σύζυγό του, που ήταν ανήμπορη να τον βοηθήσει.

Αιτωλοακαρνανία: Βρέθηκε δεμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Ο άνθρωπος που τους βρήκε σε αυτή την τραγική κατάσταση, ο ανιψιός τους, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μαίρη Τζώρα. «Ανέβηκα σε ένα τραπέζι και κοίταξα από το παράθυρο, φώναξα και με άκουσε η γιαγιά. Ζήταγε “νερό”»

Όταν ο ανιψιός τους άνοιξε την πόρτα «πάγωσε». Το γεμάτο πόνο βλέμμα της κυρίας Δήμητρας τον προειδοποίησε για τη φρικιαστική πραγματικότητα. Δεμένοι χειροπόδαρα ο ένας δίπλα στον άλλο. Ο παππούς, 91 ετών, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα στη γυναίκα του.

Τρεις ολόκληρες μέρες είχαν να δώσουν σημεία ζωής. Οι γείτονες τους, στην αρχή, δεν ανησύχησαν γιατί πολύ συχνά το ηλικιωμένο ζευγάρι κατέβαινε στο Αγρίνιο. Όσο όμως  περνούσαν οι ώρες, άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Είχαν χάσει τα δύο παιδιά τους οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ 

Μια σύνταξη του ΟΓΑ ήταν και το μοναδικό τους έσοδο. Χρόνια τώρα βίωναν τη μεγαλύτερη τραγωδία που μπορεί να ζήσει γονιός. Είχαν χάσει και τα δυο τους παιδιά. Ο ένας όμως έπαιρνε κουράγιο από τον άλλο.

Η πόρτα του μικρού σπιτιού τους δεν ήταν παραβιασμένοι. Οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά ότι πολύ δύσκολα το ηλικιωμένο ζευγάρι θα απελευθερωνόταν από τα δεσμά του. Για την αστυνομία στο μικρό χωριό Χαλκιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας είναι θέμα τιμής ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top