Τροχαίο Παντελίδη: Μηνύσεις καταθέτουν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου

«Πού ήταν τόσο καιρό ο μάρτυρας που εμφανίστηκε τώρα»

Τι κατέθεσε ο νέος μάρτυρας για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη

Στην αντεπίθεση περνούν Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου μετά από την κατάθεση μάρτυρα, ότι το πρωί του τροχαίου, στο οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, στο τιμόνι δεν καθόταν εκείνος. 

Σύμφωνα με τη Real Life οι δύο κοπέλες ετοιμάζονται να καταθέσουν μηνύσεις κατά του μάρτυρα. Τα επόμενα 24ωρα θα επαναλάβουν ενώπιον της δικαιοσύνης τη δική τους εκδοχή για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο και θα απαντήσουν στους ισχυρισμούς του μάρτυρα. 

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: «Βρέθηκε DNA της κοπέλας στο τιμόνι»

Η εφημερίφα αναφέρει ότι η Φρόσω Κυριάκου, η οποία σύμφωνα με τον μάρτυρα ήταν εκείνη που οδηγούσε το αυτοκίνητο, αναρωτιέται πού ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια που η υπόθεση του θανάτου του Παντελίδη απασχολεί την κοινή γνώμη και γιατί δεν κατέθεσε νωρίτερα. 

Από την πλευρά της η Μίνα Αρναούτη, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα τονίσει στην κατάθεσή της ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. 

Παντελής Παντελίδης: Μάρτυρας κατέθεσε πως δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής

«Οι μάρτυρες από το σπίτι – λέσχη, οι αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος, η τροχαία, η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, η ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και το DNA στο τιμόνι! Ο μάρτυρας που ήταν πέντε χρόνια να καταθέσει; Οι άλλοι μάρτυρες στο σπίτι – λέσχη γιατί δεν γνώριζαν τίποτα από όσα ισχυρίζεται ο μάρτυρας;», φέρεται να υποστηρίζει η κοπέλα.

Η Real News δημοσιεύει και φωτογραφία του μάρτυρα με τον Παντελή Παντελίδη, λίγες ώρες πριν από το δυστύχημα. 

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ανήμερα των γενεθλίων του

Ο 50χρονος ήταν υπεύθυνος για τις μάρκες τη βραδιά εκείνη στο σπίτι, όπου βρισκόταν ο τραγουδιστής μαζί με τις δύο κοπέλες κι έπαιζαν χαρτιά. 

Μίνα Αρναούτη: «Τσίριζα και ρωτούσα γιατί δεν πέθανα εγώ»

«Εγώ τούς άνοιξα την πόρτα για να φύγουν και παρατήρησα από την εξώπορτα ότι όταν ο Παντελίδης έφτασε σε ένα διάζωμα από χαλίκι, σκόνταψε και έπεσε με τα γόνατα. Πήγα τον σήκωσα, περπατούσε μόνος του, αλλά τρεκλίζοντας όπως οι μεθυσμένοι, και τον βοήθησα να μπει στη θέση του συνοδηγού στο αμάξι που βρισκόταν περίπου σε απόσταση δέκα μέτρων από το χαλίκι. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω κάθισε η Μίνα Αρναούτη», κατέθεσε ο νέος μάρτυρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top