Παντελής Παντελίδης: Μάρτυρας κατέθεσε πως δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης που «έκοψε» το νήμα της ζωής του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, νέα στοιχεία έρχονται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον αδελφό του!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα, που πρόσφατα ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειας του τραγουδιστή, μια νέα κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στο τραγικό συμβάν, έρχεται να ενισχύσει όσα στηρίζει η οικογένειά του μέχρι σήμερα, ότι δηλαδή δεν ήταν ο Παντελίδης εκείνος που οδηγούσε το αυτοκίνητο το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ανήμερα των γενεθλίων του

Παντελίδης θάνατος

Το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο γνωστός τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης. Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το δικηγορικό μας γραφείο «Απόστολος Εμμ. Λύτρας & Συνεργάτες», κατόπιν εντολής της οικογένειας του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ανέλαβε προσφάτως τη νομική υποστήριξη και εκπροσώπηση της. Η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή υποστηρίζει μέχρι και σήμερα, ότι στις 18-02-2016, την μοιραία εκείνη ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, οδηγός του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Παντελής Παντελίδης, ήταν η Ευφροσύνη - Στυλιανή Κυριάκου.

Σημειωτέον δε, ότι πέραν των ήδη υπαρχόντων αποδεικτικών στοιχείων που συντείνουν στο ότι οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης, και κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε, εισφέρθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το αληθές των ισχυρισμών της οικογένειας του θανόντος, Παντελή Παντελίδη.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη καταθέσει αρμοδίως, αυτόπτης μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα προ του μοιραίου γεγονότος. Μεταξύ άλλων, ο μάρτυρας αυτός έχει καταθέσει, ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Παντελή Παντελίδη, καθώς ο ίδιος τον συνόδευσε στο αυτοκίνητο και τον βοήθησε να επιβιβαστεί στη θέση του συνοδηγού. Καταθέτει δε, ότι είδε το αυτοκίνητο να φεύγει με τον Παντελή Παντελίδη στην θέση του συνοδηγού. Η μαρτυρία αυτή καταδεικνύει και ενισχύει με σαφέστατο και αναντίρρητο πλέον τρόπο, σε συνδυασμό με τα ήδη κατατεθειμένα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οδηγός του μοιραίου οχήματος δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top