Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: «Βρέθηκε DNA της κοπέλας στο τιμόνι»

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Παντελής Παντελίδης: 4 χρόνια από τον θάνατό του-Το μήνυμα του αδελφού του

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Απόστολος Λύτρας ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε DNA της κοπέλας στο σημείο του τιμονιού.

Απόστολος Λύτρας

«Υπάρχει τεχνική έκθεση του κ. Φιτσιάλου από το αυτοκίνητο που αναφέρει ότι DNA της κοπέλας βρέθηκε στη θέση του τιμονιού. Άρα θα έπρεπε να γίνει έστω και μία ερώτηση από τις Αρχές. Σε σημείο του τιμονιού που το κρατάς, από την εσωτερική πλευρά, όχι από την εξωτερική. Βρέθηκε DNA του Παντελίδη στη θέση του συνοδηγού, μόνο του Παντελίδη. Μιλάω για την κολόνα του συνοδηγού. Αν ήταν συνοδηγός η κοπέλα και οδηγός ο Παντελίδης, όπως έπεσαν και οι δύο από τη δεξιά πλευρά, θα έπρεπε να υπάρχει DNA και της κοπέλας», ανέφερε ο κ. Λύτρας το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ακόμα ένα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση στον δικηγόρο είναι το γεγονός ότι «το κάθισμα του οδηγού βρέθηκε πάρα πολύ μπροστά, πράγμα που σημαίνει, ότι δεν μπορούσε να οδηγάει το αυτοκίνητό του σε αυτή τη θέση. Και να ήθελε να οδηγήσει έτσι όπως βρέθηκε το κάθισμα του οδηγού δε θα μπορούσε. Επίσης, μιλάμε για ένα πολυτελές αυτοκίνητο και δεν άνοιξε ο αερόσακος. Έχω πληροφορηθεί πως αν κάποιος είναι με λίγα κιλά, υπάρχει στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου εντολή πως δεν ανοίγει ο αερόσακος».

Λύτρας: «12 με 14 άτομα που ήταν μαζί με τον Παντελίδη εκείνο το βράδυ δεν κλήθηκαν να καταθέσουν»

Το μοιραίο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, λίγες ώρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο ο τραγουδιστής ήταν σε ένα σπίτι μαζί με άλλα 12-14 άτομα και παίζανε χαρτιά. Αυτό που κάνει εντύπωση στον δικηγόρο είναι κανείς από τις Αρχές δεν έκανε έρευνα για το ποια είναι αυτά τα άτομα. «Η εισαγγελία από τη στιγμή που ασχολήθηκε δεν όφειλε να ερευνήσει ποιοι ήταν αυτοί με τους οποίους είχε βρεθεί ο Παντελίδης; Να δει τι είχε συμβεί; Οι Αρχές ψάχνουν τις υποθέσεις όχι οι οικογένειες».

Παντελής Παντελίδης

Στη συνέχεια, ο  κ. Λύτρας ισχυρίστηκε πως έχει στα χέρια του κάποιες φωτογραφίες, της οποίες έδωσε στον εισαγγελέα και εκείνος με τη σειρά του κάλεσε κάποιους μάρτυρες για να καταθέσουν.

Παντελής Παντελίδης: Μάρτυρας κατέθεσε πως δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής

Ένας εξ’ αυτών ήταν και ο μάρτυρας που είπε πως ο Παντελίδης ήταν συνοδηγός. «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε για άλλα άτομα που ήταν εκεί, εγώ έχω έρθει σε επαφή με ανθρώπους από εκείνο το βράδυ που είδαν τον συγκεκριμένο να βγάζει έξω από την πόρτα τον Παντελίδη και τις δύο κοπέλες. Αυτός ο μάρτυρας είπε πως επειδή ο Παντελίδης είχε πιει πάρα πολύ, έπεσε και πήγε να τον σηκώσει και τον έβαλε στη θέση του συνοδηγού. Είναι καινούριο στοιχείο που ενισχύει τα στοιχεία που υπάρχουν», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top