Μίνα Αρναούτη: «Τσίριζα και ρωτούσα γιατί δεν πέθανα εγώ»

Όσα είπε η ίδια λίγες μέρες μετά την αναβολή της δίκης Παντελίδη

Λίγες ημέρες μετά την αναβολή της δίκης Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη μίλησε στο «Ευτυχείτε» για τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και για τη ζωή της σήμερα.

Μίνα Αρναούτη Παντελίδης

Πώς είναι 4μιση χρόνια μετά το θανατηφόρο για τον τραγουδιστή τροχαίο

«Δεν κάνω απολύτως τίποτα τώρα. Ήμουν στα χειρουργεία, η ζωή μου έχει μείνει στάσιμη απλά, δεν υπάρχει εξέλιξη. Το να βρεις μια δουλειά είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας. Όταν έχω φάει τέτοια διαπόμπευση, ουσιαστικά λίγο πολύ αυτό μου το χαλάει. Οικονομικά με συντηρούν η μητέρα μου και ο σύντροφος της μητέρας μου. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να πιάσω δουλειά, είχα κρίσεις πανικού και έχω ακόμα λίγο σε καλύτερο βαθμό.

Τροχαίο Παντελίδη: Αποζημίωση 1,1 εκατ. ευρώ ζητά η Μίνα Αρναούτη

Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη: «4 χρόνια είμαι άνεργη, κανένας δε ρωτάει πώς ζω»

Οι κρίσεις πανικού δε μου επέτρεπαν να κάνω τίποτα. Ετοιμαζόμουν, στολιζόμουν, ντυνόμουν, έβγαζα μια φωτογραφία, πήγαινα στο μαγαζί, έλεγα ‘’δεν είμαι καλά, φεύγω’’. Ένιωθα ότι θα πέσω κάτω, ότι ζαλίζομαι, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Έπαιρνα τηλέφωνο τη μάνα μου, τσίριζα και της έλεγα ‘’πες μου γιατί δεν πέθανα και ζω αυτό;’’», είπε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη, που επέβαινε στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή το μοιραίο πρωί.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top