Lockdown: Ανοίγουν τη Δευτέρα τα κομμωτήρια

Ποιο θα είναι το ωράριο λειτουργίας

Ο κύβος ερρίφθη! Όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τα κομμωτήρια είναι αυτά που θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους από Δευτέρα, εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων. 

Παγώνη: «Να μην ανοίξουν οι εκκλησίες. Από Σεπτέμβρη η κανονικότητα»

Τα κομμωτήρια θα ανοίξουν με διευρυμένο ωράριο από τις 07:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και θα λειτουργούν αποκλειστικά με ραντεβού. 

Τα κομμωτήρια είναι από τις ελάχιστες επιχειρήσεις που θα ανοίξουν, καθώς τα επιδημιολογικά στοιχεία δείχνουν ότι η πανδημία επιμένει και το ιικό φορτίο παραμένει υψηλό παρά το lockdown που μετρά ήδη έναν μήνα. 

Ήδη έχουν κλεισμένα ραντεβού από πελάτισσες που θέλουν να ανανεωθούν τώρα στις γιορτές, ακόμα κι αν αυτές φέτος θα είναι διαφορετικές και πιο… οικογενειακές. 

Χριστούγεννα lockdown: Ρεβεγιόν το μεσημέρι... και αυστηρά οικογενειακώς

Οι λοιμωξιολόγοι έδωσαν το «πράσινο φως» για το άνοιγμα των κομμωτηρίων, καθώς έκριναν πως η διασπορά σε αυτά μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό γιατί οι πελάτες πηγαίνουν με ραντεβού και μπορούν να διατηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις και να αποφευχθεί ο συνωστισμός. 

Κορωνοϊός: 1.534 νέα κρούσματα, 571 διασωληνωμένοι, 81 θάνατοι

Οι ιδιοκτήτες τους ελπίζουν μέσα στις γιορτές να καταφέρουν να βγάλουν κάποια από τα σπασμένα, αν και οι συνέπειες της πανδημίας για πολλούς θα είναι καταστροφικές και πιθανόν να οδηγήσουν σε πολλά λουκέτα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top