Χριστούγεννα lockdown: Ρεβεγιόν το μεσημέρι... και αυστηρά οικογενειακώς

Tεστ στους ταξιδιώτες που θα επιστρέψουν από το εξωτερικό

Ρεβεγιόν με λίγους και καλούς θα κάνουμε φέτος, αφού το επιδημιολογικό φορτίο δε λέει να μειωθεί. Ούτε μέχρι το εξοχικό δε θα μπορούμε να πάμε. Στις σκέψεις της κυβέρνησης είναι να  μαζευτούμε με τους δικούς μας ανθρώπους το μεσημέρι.  

Lockdown: Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

Τα Χριστούγεννα του κορωνοϊού θα έχουν καθαρά οικογενειακό χαρακτήρα.  Στο γιορτινό τραπέζι θα καθίσουν μέχρι εννέα άτομα, ούτε ένα παραπάνω. 

Στις σκέψεις της κυβέρνησης είναι να υπάρχει νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, μέχρι τις 10 το βράδυ. Έτσι ο κόσμος θα μαζευτεί οικογενειακώς από το μεσημέρι. 

Χριστούγεννα με lockdown χωρίς εστίαση και ψυχαγωγία - Τι μπορεί να ανοίξει

«Για περιπτώσεις, όμως, που υπάρχουν δεκάδες άτομα είτε σε σπίτια, είτε σε κάποιους άλλους χώρους εκεί θα είναι σίγουρα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και με άδεια πάντα του εισαγγελέα θα επιβάλλουν τον νόμο. Αυτό να το βγάλουν κάποιοι από το μυαλό τους» επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας, Στράτος Μαυροειδάκος.

Tεστ στους ταξιδιώτες που θα επιστρέψουν από το εξωτερικό

Με τεστ κορωνοϊού και καραντίνα 3 έως 5 ημερών θα επιστρέψουν όσοι αποφασίσουν να περάσουν τις γιορτές στο εξωτερικό. 

Όσοι πάλι αποφασίσουν να κάνουν διακοπές στο χωριό, ας τις αφήσουν για του χρόνου αφού η μετακίνηση από νομό σε νομό θα απαγορεύεται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top