Επίθεση Α.Τ Κολωνού: Συνελήφθη μια γυναίκα - Της έπεσε η ταυτότητα!

Πέντε αστυνομικοί στο νοσοκομείο - Αναζητούνται οι υπόλοιποι δράστες

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Σαββατοκύριακου για την επίθεση στο Α.Τ Κολωνού

Καταδρομική επίθεση έγινε χθες στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού από ομάδα περίπου 80 ατόμων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, μια γυναίκα συνελήφθη για τα χθεσινά επεισόδια, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.

Επίθεση έξω από το Α.Τ Κολωνού - Τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες full face εξύβρισαν και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που είχαν σχηματίσει φραγμό για να αποτρέψουν την επίθεση στο Α.Τ. Η επίθεση διήρκησε περίπου δέκα λεπτά και οι κουκουλοφόροι χρησιμοποίησαν κοντάρια, μαχαίρια, σουγιάδες, πυροσβεστήρες, δακρυγόνα και άλλα αντικείμενα, λέει η ΕΛ.ΑΣ. Εκτός από τους τραυματισμούς των αστυνομικών, προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε υπηρεσιακή μοτοσικλέτα, σε αστυνομικό εξοπλισμό και σε όχημα ιδιώτη.

Πώς έφτασαν στα ίχνη της γυναίκας που συνελήφθη

Όμως, κατά την προσπάθεια των αντιεξουσιαστών να διαφύγουν, τους έπεσαν σακίδια και διάφορα αντικείμενα. Ανάμεσα σε αυτά ήταν ένα δελτίο ταυτότητας μιας γυναίκας, προσωπικά αντικείμενα, ένα ξύλινο κοντάρι, δύο δακρυγόνα, υπόλειμμα δακρυγόνου – πυροκροτητή, περόνη, υπόλειμμα φωτοβολίδας και μεταλλικό κυλινδρικό αντικείμενο.

Μετά από έρευνα, αποκαλύφθηκε και ταυτοποίηθηκε η κάτοχος του δελτίου ταυτότητας, η οποία εντοπίστηκε αργότερα κοντά στο σπίτι της και συνελήφθη. Στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντιασφυξιογόνος μάσκα, δύο κράνη, σφεντόνα, δύο laptop, κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (usb stick), δύο κινητά τηλέφωνα και αφίσα με αντιεξουσιαστικό περιεχόμενο.

Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, απείθεια καθώς αρνήθηκε τη δακτυλοσκόπηση, διατάραξη κοινής ειρήνης, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ψευδή κατάθεση, ψευδή καταγγελία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων. Η συλληφθείσα οδηγείται στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top