Επίθεση έξω από το Α.Τ Κολωνού - Τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί

Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με ρόπαλα, κρότου λάμψης αλλά και μαχαίρια

Συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών σημειώθηκαν στον Κολωνό. Η ένταση σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα έξω από το Α.Τ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο 401.

Ομάδα 80 αντιεξουσιαστών με ρόπαλα, κρότου λάμψης αλλά και μαχαίρια επιτέθηκαν σε στο Α.Τ Κολωνού. Οι αστυνομικοί κατάφεραν και τους απώθησαν, ωστόσο από τα επεισόδια υπήρξαν τραυματισμοί. 

Απαγόρευση συναθροίσεων την Κυριακή- Κλειστοί έξι σταθμοί του μετρό

Με δεκάδες αφίσες, πανό και βίντεο που έχουν αναρτήσει στο διαδίκτυο, ομάδες αντιεξουσιαστών , γυρνούν την πλάτη στην προσπάθεια όλης της κοινωνίας. Καλούν  σε συγκεντρώσεις  και πορείες για τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Από τις 5 το πρωί της Κυριακής έως τα μεσάνυχτα απαγορεύονται οι συναθροίσεις από 4 άτομα και πάνω, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.Εκείνοι που θα οργανώσουν συγκεντρώσεις θα πληρώσουν  5.000 ευρώ τα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ τα φυσικά, ενώ όσοι συμμετέχουν 300 ευρώ.

Mάχη σώμα με σώμα έξω από το Α.Τ Κολωνού- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων Σαββατοκύριακου

Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ- Υπό κλοιό Εξάρχεια, Πανεπιστήμια και ορμητήρια

Ο τελικός σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ για την επέτειο του Γρηγορόπουλου θυμίζει Πολυτεχνείο μόνο που αυτή τη φορά η καρδιά των Εξάρχειων  θα βρίσκεται υπό αστυνομικό κλοιό.

Από νωρίς το πρωί στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου θα αναπτυχθούν δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ θα περιπολούν στα γύρω στενά.

Απαγόρευση συναθροίσεων την Κυριακή- Κλειστοί έξι σταθμοί του μετρό

Η αστυνομία φοβάται  χτυπήματα σε ευαίσθητους στόχους γι’ αυτό υπάρχουν δυνάμεις από το πρωί έξω από την ΑΣΟΕΕ, όπως και σε άλλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Στόχος να αποτραπούν από τη μία καταστάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και από την άλλη, έκτροπα που αμαυρώνουν την ημέρα της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη.

Πονοκέφαλο στην αστυνομία προκαλούν οι εκτιμήσεις ότι ομάδες αντιεξουσιαστών πιθανόν να πραγματοποιήσουν «συμβολικές» επιθέσεις σε Αστυνομικά Τμήματα, τράπεζες ή δημόσια κτίρια. Γι’ αυτό τον λόγο θα ενεργοποιηθούν ειδικές ομάδες της ασφάλειας που θα παρακολουθούν διακριτικά  τα στέκια αντιεξουσιαστών.

Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ αύριο θα κατεβάσουν ρολά και οι σταθμοί του μετρό: Σύνταγμα Μοναστηράκι, Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Βικτώρια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top