Ληστεία σε θυρίδες: Πότε έγινε το «ριφιφί» στο Νέο Ψυχικό - Νέα στοιχεία

Με καθυστέρηση ειδοποιήθηκαν οι τρεις ιδιοκτήτριες

Νέα στοιχεία για τη μεγάλη ληστεία στις τέσσερις θυρίδες μεγάλης τράπεζας στο Νέο Ψυχικό έρχονται στο «φως», καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τρεις από τις τέσσερις ιδιοκτήτριες των θυρίδων ειδοποιήθηκαν μετά από πέντε μέρες για το «ριφιφί».

Ληστεία σε θυρίδες στο Νέο Ψυχικο: «Έτσι ανακάλυψα ότι την άδειασαν»

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου η επιχειρηματίας με τα αρχικά Μ.Γ.   ανακάλυψε ότι η θυρίδα της ειναι άδεια και ειδοποίησε την τράπεζα αλλά και την αστυνομία.

«Ριφιφί» σε θυρίδες στο Νέο Ψυχικό - Πού στρέφεται το ενδιαφέρον των αρχών

Ωστόσο, κλιμάκιο της σήμανσης πήγε τελικά για αποτυπώματα στην τράπεζα και στο χώρο πέντε ημέρες μετά, την Τέταρτη 18 Νοεμβρίου. Τότε ανακάλυψαν ότι είχαν ανοιχθεί άλλες τρεις θυρίδες, παρακείμενες της πρώτης. Αυτή ήταν και η ημέρα που άλλες τρεις κυρίες της κοσμικής και επιχειρηματικής Αθήνας ειδοποιήθηκαν ότι πιθανόν να παραβιάστηκαν και οι δικές τους.

Αποκάλυψη Star: Αυτό είναι το περιεχόμενο των θυρίδων που έκανε «φτερά»

Οι αρχές εικάζουν ότι η ληστεία έγινε στο διάστημα από 5 Αυγούστου μέχρι 13 Νοεμβρίου. Η πρώτη γυναίκα που βρήκε τη θυρίδα της άδεια υποστηρίζει ότι μετά το πρώτο σοκ αντιμετώπισε και τη δυσπιστία της τράπεζας, ενώ έπρεπε η ίδια να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει ακόμα και μήνυση για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top