Με εγκαύματα 44χρονη μητέρα μετά από έκρηξη ηλεκτρικής σκούπας

Είχε αγοράσει έναν ατμοκαθαριστή πριν από μερικές μέρες μέσω ίντερνετ

Μέσα στον κορωνοϊό πολύς κόσμος στρέφεται στις διαδικτυακές αγορές, όμως κάποιες φορές τα προϊόντα φαίνεται πως είναι αμφίβολης ποιότητας. Μια γυναίκα 44 ετών κινδύνευσε, όταν η ηλεκτρική σκούπα που είχε πρόσφατα αγοράσει εξερράγη δίπλα στο δωμάτιο που βρισκόταν το παιδί της. 

Με φωνή που έτρεμε η Αλεξάνδρα Αγγισουλάκη περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πως ο ατμοκαθαριστής που είχε αγοράσει λίγες μέρες πριν από το ίντερνετ,  πέταξε πάνω της βραστό νερό όταν έσκασε.

«Ο μικρός έκλαιγε και πήγα προς το μέρος του. Εκείνη τη στιγμή έσκασε. Γλιστράω εγώ, πέφτω κάτω, στραμπούληξα το δεξί μου πόδι. Πέφτοντας κάτω, έκανα έγκαυμα πάνω στη σκούπα» είπε η γυναίκα.

Αγόρασε τη σκούπα ηλεκτρονικά για να έρθει πιο γρήγορα, καθώς ήθελε να καθαρίζει πιο σχολαστικά το σπίτι λόγω του κορωνοϊού.

Το παράπονό της είναι βέβαια ότι η κατασκευάστρια εταιρία, αντί να τη βοηθήσει μετά το συμβάν προσπάθησε να της ρίξει ευθύνες. «Η πρίζα δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί μου είπαν ότι μπορεί να έχει γίνει και βραχυκύκλωμα και μπορεί να φταίω εγώ» είπε.

Η 44χρονη ακόμα παίρνει αντιβίωση, ενώ δυσκολεύεται να περπατήσει.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top