Συνελήφθησαν 18 άτομα για χαρτοπαικτική λέσχη σε καφενείο εν μέσω lockdown

Κανείς δε φορούσε μάσκα ούτε είχε άδεια μετακίνησης

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία εντόπισε 18 άτομα σε καφενείο να έχουν στήσει χαρτοπαικτική λέσχη, παρά το ότι η συμπρωτεύουσα βρίσκεται σε καραντίνα για 4η εβδομάδα. 

Θεσσαλονίκη: Το νέο σχέδιο ελέγχων της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιχείρηση του τμήματος ασφαλείας κατά εκβιαστών με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, ενώ η εξάρθρωση της υπόθεσης ήταν πολύ δύσκολη λόφωτου χώρου συγκέντρωσης. Φαίνεται πως οι χαρτοπαίκτες συγκεντρώνονταν σε έναν χώρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου απ' έξω το παράθυρο ήταν καθρέπτης και είχε και κουρτίνες από μέσα. Συνεπώς, κανένας δε θα μπορούσε να δει τι γίνεται μέσα στον χώρο. 

Η αστυνομία μετά από πολλές παρακολουθήσεις διαπίστωσε πως η είσοδος στον χώρο γινόταν από μια διπλανή οικοδομή, από όπου οι χαρτοπαίκτες περνούσαν δύο πόρτες για να φτάσουν στην πίσω πόρτα του χώρου.

Συνελήφθησαν και οι 18 παρευρισκόμενοι, από τους οποίους οι 11 έπαιζαν πόκερ και κανείς δε φορούσε μάσκα ούτε είχε κάποια άδεια μετακίνησης. Επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα σε όλους, ενώ κατασχέθηκαν και 10.000 ευρώ που βρέθηκαν στα τραπέζια των χαρτοπαικτών. 

«Κορωνογλέντι» σε σπίτι στο Ηράκλειο- Το μετέδιδαν live στα social media

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top