Θεσσαλονίκη: Το νέο σχέδιο ελέγχων της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων

«Σφράγισμα» των διοδίων και περισσότερα μπλόκα στις γειτονιές

Η ενημέρωση του ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 23/11

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί η επιμονή της μεγάλης διασποράς του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, παρόλο που διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα του lockdown στην πόλη.

Η ΕΛ.ΑΣ. σχεδιάζει να εντατικοποιήσει τους ελέγχους της, με κάποια νέα βασικά βήματα: «σφράγισμα» των διοδίων, αυστηρούς έλεγχους στα χαρτιά μετακίνησης και εφόδους σε σημεία που σημειώνεται συνωστισμός.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στις λαϊκές αγορές αλλά και  καταστήματα που προσφέρουν take away. Οι έλεγχοι, όμως, θα είναι σαρωτικοί και στις γειτονιές και τα στενά της πόλης. 

Οι τρεις περιοχές με τα περισσότερα κρουσμάτα - Γεωγραφική κατανομή

Μάλιστα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει την αρχική εφαρμογή του νέου σχεδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει περίπτωση στη συμπρωτεύουσα να γίνεται κατάχρηση των εγγράφων για εργασία προκειμένου να μετακινούνται σε άλλους νομούς. Για αυτό τον λόγο, η ΕΛ.ΑΣ. θα ελέγχει καλύτερα τη γνησιότητα των εγγράφων. 

Τρίκαλα: Κατέληξε 32χρονος πριν διακομισθεί σε ΜΕΘ

Χαρακτηριστικό είναι πως μόνο μέσα στο σαββατοκύριακο που πέρασε, εντοπίστηκαν 35 άτομα που παραβίασαν το lockdown για να πάνε για κυνήγι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top