Ιερώνυμος: Νέο ανακοινωθέν για τον Αρχιεπίσκοπο που νοσεί από κορωνοϊό

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Δείτε τι είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο οποίος από το πρωί της περασμένης Πέμπτης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως ο Μακαριώτατος δεν παρουσιάζει πυρετό και λαμβάνει την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.

Μιλώντας την Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, κύριος Χάρης Κονιδάρης, είχε εξηγήσει πως η εισαγωγή του Ιερωνύμου στον «Ευαγγελισμό» έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους, ενώ δεν έκρυψε πως δεν πάει το μυαλό κανενός πουθενά αυτή τη στιγμή πού μπορεί να κόλλησε και ποιο μπορεί να ήταν το κρούσμα με το οποίο ήρθε σε επαφή.

Ιερώνυμος: Σταθερή και ελεγχόμενη η κατάστασή του

Ο κύριος Κονιδάρης, σημείωσε πως από τη στιγμή που ξέσπασε η δεύτερη φάση της πανδημίας, υποβαλόταν προγραμματισμένα και τακτικά σε μοριακές εξετάσεις ανά εβδομάδα. Μετά το πέρας των συνεδριάσεων της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, η τελευταία ήταν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος υποβλήθηκε τόσο σε ταχεία όσο και σε μοριακή εξέταση με αρνητική διάγνωση.

Στη συνέχεια αναχώρησε για μερικές ημέρες στο ησυχαστήριό του, την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων στη Βοιωτία, από την οποία επέστρεψε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου ώστε να προετοιμάσει τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.

Προληπτικά σε ΜΑΦ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Βρέθηκε θετικός στον κορονωϊό

Πριν τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποβλήθηκε και πάλι τόσο σε ταχεία όσο και σε μοριακή εξέταση και διαγνώστηκε αρνητικός. Δύο ώρες πριν δει τον Πρωθυπουργό υποβλήθηκε σε ταχεία εξέταση, όπου βρέθηκε πάλι αρνητικός.

Από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου παρέμεινε στο διαμέρισμά του στην Αρχιεπισκοπή και υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου. Τα αποτελέσματα που έδειχναν πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό, τα έλαβε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top