Ιερώνυμος: Σταθερή και ελεγχόμενη η κατάστασή του

Τι αναφέρει το νέο ανακοινωθέν - Νοσηλεύεται στη ΜΑΦ του Ευαγγελισμού

Δείτε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σταθερή και επί του παρόντος ελεγχόμενη είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού».

Ο Ιερώνυμος από το πρωί της Πέμπτης νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου, καθώς διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης, είχε δηλώσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως το απόγευμα της Πέμπτης ο Μακαριώτατος ανέβασε 38 πυρετό, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. 

«Οι σωματικές και ψυχικές του δυνάμεις είναι ισχυρές. Πριν από μία περίπου ώρα ανέβασε 38 πυρετό, αλλά δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να δημιουργεί ή να προκαλεί ανησυχία και δεν εμφανίζει άλλα συμπτώματα».

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέβασε 38 πυρετό αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία

Τόνισε ακόμα πως η εισαγωγή του στον «Ευαγγελισμό» έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους, ενώ δεν έκρυψε πως δεν πάει το μυαλό κανενός πουθενά αυτή τη στιγμή πού μπορεί να κόλλησε και ποιο μπορεί να ήταν το κρούσμα με το οποίο ήρθε σε επαφή.

Ο κύριος Κονιδάρης, σημείωσε πως από τη στιγμή που ξέσπασε η δεύτερη φάση της πανδημίας, υποβαλόταν προγραμματισμένα και τακτικά σε μοριακές εξετάσεις ανά εβδομάδα. Μετά το πέρας των συνεδριάσεων της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, η τελευταία ήταν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος υποβλήθηκε τόσο σε ταχεία όσο και σε μοριακή εξέταση με αρνητική διάγνωση.

Προληπτικά σε ΜΑΦ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος - Βρέθηκε θετικός στον κορονωϊό

Στη συνέχεια αναχώρησε για μερικές ημέρες στο ησυχαστήριό του, την Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων στη Βοιωτία, από την οποία επέστρεψε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου ώστε να προετοιμάσει τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό. Πριν τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποβλήθηκε και πάλι τόσο σε ταχεία όσο και σε μοριακή εξέταση και διαγνώστηκε αρνητικός. Δύο ώρες πριν δει τον Πρωθυπουργό υποβλήθηκε σε ταχεία εξέταση, όπου βρέθηκε πάλι αρνητικός.

Από το Σάββατο 14 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου παρέμεινε στο διαμέρισμά του στην Αρχιεπισκοπή και υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου. Τα αποτελέσματα που έδειχναν πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό, τα έλαβε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top