Πολυτεχνείο: Ελεύθερα τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν στα Σεπόλια

Ο πατέρας τους μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με καρδιακό

Ελεύθερα αφέθηκαν τα δύο αδέλφια τα οποία συνελήφθησαν χθες το απόγευμα έξω από το σπίτι τους στα Σεπόλια, την ώρα που επέστρεφαν από την πορεία του Πολυτεχνείου. Κατά τη διάρκεια επεισοδίων με την αστυνομία ο πατέρας υπέστη καρδιακό και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. 

ΓΑΔΑ για Σεπόλια: Ο 24χρονος συνελήφθη γιατί πετούσε πέτρες σε αστυνομικούς

Αστυνομικοί, αρχικά με τον γιο κι αμέσως μετά με τη μητέρα, την αδελφή και τον πατέρα, έγιναν ξαφνικά ένα κουβάρι, όταν η ένταση από το σταθμό των Σεπολίων, έφτασε ακριβώς έξω από την πόρτα της οικογένειας.   

Οι αστυνομικοί κυνηγούσαν να πιάσουν τον 24χρονο γιο της οικογένειας, τον Ορέστη, γιατί τον είδαν, όπως λένε, να πετάει πέτρες μαζί με άλλους νεαρούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο ένστολοι. Τον έπιασαν τελικά έξω από την πόρτα του σπιτιού του. Εκεί όμως τα αίματα άναψαν για τα καλά όταν μπήκε στη μέση η οικογένειά του.

Πολυτεχνείο: Στο νοσοκομείο πατέρας διαδηλωτή - Στη ΓΑΔΑ γιος και κόρη

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «Μετά τη σύλληψη του 24χρονου, ομάδα 40 ατόμων, μεταξύ των οποίων και οικεία του πρόσωπα, μετέβησαν έξω από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου προπηλάκισαν, εξύβρισαν και επιχείρησαν να τραυματίσουν με χρήση σωματικής βίας και πετώντας μεταλλικά αντικείμενα τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς».

Ο πατέρας της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο. Είχε συλληφθεί κι αυτός για εξύβριση, σωματικές βλάβες και απόπειρα απελευθέρωσης κρατουμένου.  

Η δίκη αναβλήθηκε για την 1η Δεκεμβρίου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top