Πολυτεχνείο: Στο νοσοκομείο πατέρας διαδηλωτή - Στη ΓΑΔΑ γιος και κόρη

Μετά από επεισόδια στα Σεπόλια

Σκηνές απίστευτης έντασης, εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα, μπροστά στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού, καθώς τετραμελής οικογένεια που συμμετείχε στην πορεία για το Πολυτεχνείο προσήχθη και ήρθε στα χέρια με τους αστυνομικούς.

Πολυτεχνείο: Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - 30 προσαγωγές και πέντε συλλήψεις​​​​​​​

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Παναγιώτης Μπούσιος, ο γιος και η μητέρα της οικογένειας συμμετείχαν στη πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί προκλήθηκε ένταση και μερικοί εκ των συγκεντρωμένων, κατευθύνθηκαν προς τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Λαρίσης.

Γιος και μητέρα διέφυγαν και κατέληξαν στο σπίτι τους, ενώ αστυνομικοί τους ακολούθησαν και προσήγαγαν τον νεαρό άνδρα τον οποίον και οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού. Στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν έτρεξαν ο πατέρας και η αδερφή του νεαρού.

Στο μνημείο του Παύλου Φύσσα η αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου

Εκεί προκλήθηκε νέα ένταση και προσήχθη στο τμήμα και η κόρη της οικογένειας, ενώ ο πατέρας της οικογένειας έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι και η μητέρα νοσηλεύεται τραυματισμένη.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top