ΓΑΔΑ για Σεπόλια: Ο 24χρονος συνελήφθη γιατί πετούσε πέτρες σε αστυνομικούς

Άλλα 4 άτομα συνελήφθησαν έξω από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για επιθέσεις

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την ένταση στα Σεπόλια που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 17/11/20

Εκτός από τα επεισόδια στα Προπύλαια, σκηνικό έντασης υπήρξε χθες και στα Σεπόλια με τετραμελή οικογένεια να εμπλέκεται στο περιστατικό, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star . Μητέρα και γιος φέρονται να συμμετείχαν στην πορεία για το Πολυτεχνείο. Μετά από ένταση με αστυνομικούς στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια, διέφυγαν και κατέληξαν στο σπίτι τους όπου οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και προσήγαγαν τον γιο. Πατέρας και αδελφή έσπευσαν να τους υποστηρίξουν με τον πατέρα να καταλήγει με έμφραγμα στο νοσοκομείο. 

Πολυτεχνείο: Στο νοσοκομείο πατέρας διαδηλωτή - Στη ΓΑΔΑ γιος και κόρη

Σε ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ υποστηρίζει ότι στον σταθμό μετρό Σεπολίων, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες σε αστυνομικούς της Ομάδας «ΔΡΑΣΗ», με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Τα άτομα διέφυγαν από το σημείο και ένα από αυτά συνελήφθη σε κοντινή απόσταση, εξωτερικά πολυκατοικίας. Πρόκειται για 24χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής δικογραφία, για σωματικές βλάβες, απείθεια, αντίσταση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και των διατάξεων περί κορωνοϊού.

Αφότου συνελήφθη ο 24χρονος, ομάδα 40 περίπου ατόμων, μεταξύ των οποίων και οικεία του πρόσωπα, πήγαν έξω από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου προπηλάκισαν, εξύβρισαν και επιχείρησαν να τραυματίσουν με χρήση σωματικής βίας και πετώντας μεταλλικά αντικείμενα τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς, σημειώνει η ΓΑΔΑ.

Συνελήφθησαν 4 άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο οικεία πρόσωπα του 24χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ένας από τους συλληφθέντες, με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, με παθολογικά αίτια.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στην αρμόδια Εισαγγελία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top