Πρύτανης ΑΣΟΕΕ: Τι κατέθεσε ο ίδιος για την ταμπέλα στο λαιμό του

Τα νέα στοιχεία της υπόεσης

O πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Δημήτρης Μπουραντώνης, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς για τις απαράδεκτες καταστάσεις που βίωσε και την αποτρόπαια εικόνα με την ταμπέλα που του κρέμασαν στο λαιμό οι «μπαχαλάκηδες». 

Επίθεση στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Τον άρπαξαν από τον λαιμό

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο Σαββατοκύριακου του Star, η ασφάλεια συγκεντρώνει αποδεικτικό υλικό και μαρτυρίες. Η σημαντικότερη είναι εκείνη του πρύτανη, που φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατάλαβε ότι του είχαν κρεμάσει την ταμπέλα στο λαιμό. «Όταν είδα τη συγκεκριμένη ταμπέλα πάνω στο γραφείο μου κατάλαβα τι είχε συμβεί», φέρεται να είπε.

Χρυσοχοΐδης: Θα επικηρυχθούν οι δράστες της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Για την επίθεση στο γραφείο του υπάρχουν νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι περίπου 10 αντιεξουσιαστές είναι ένοικοι πρώην καταλήψεων και είχαν ορμητήριο το υπόγειο της ΑΣΟΕΕ. Η πλειοψηφία των ατόμων της ομάδας φέρεται να είναι σεσημασμένοι για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν «συλλάβει» τουλάχιστον πέντε από αυτούς κατά την διαφυγή τους, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν επικηρυχθεί με χρηματική αμοιβή 100.000 ευρώ.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο Σαββατοκύριακου του Star.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top