Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Πότε απολογούνται η 15χρονη κόρη και ο φίλος της

Παραδόθηκε στο Α.Τ Λουτρακίου ο τρίτος ανήλικος που αναζητείτο

Όσα είπε στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη ο δικηγόρος της 15χρονης, κ. Σπύρος Δημητρίου

Παραδόθηκε στο A.T. Λουτρακίου το απόγευμα της Δευτέρας,  ο 17χρονος που κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Την ίδια ώρα, η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της οδηγήθηκαν στον ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Αγία Βαρβάρα: «Η 15χρονη είναι ψυχρή. Δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει»

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα το έγκλημα σχεδιάστηκε από την 15χρονη κόρη του θύματος και τον 17χρονο φίλο της, ρουμανικής υπηκοότητας, ενώ φέρεται ότι ο 17χρονος Έλληνας είναι αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα την 50χρονη με μαχαίρι.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής και στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής που εξιχνίασε την υπόθεση, όπου και θα εξεταστεί.

Αγία Βαρβάρα: Είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τη μητέρα της ακόμα δύο φορές

Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν η 15χρονη κόρη του θύματος και ο φίλος της

Ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα και ο 17χρονος φίλος της, με καταγωγή από την Ρουμανία, που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της μητέρας του κοριτσιού. Και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι δύο 17χρονοι  κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, ενώ η 15χρονη κόρη του θύματος είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην ανθρωποκτονία.

Οι δύο έφηβοι οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κορωνοϊό.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη πολλές φορές στον λαιμό και το πρόσωπο, το πρωί του Σαββάτου 07/11. Η ξαδέρφη της την αναζητούσε, ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία. Οι αρχές βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. Το σπίτι ήταν άνω - κάτω, όμως δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ούτε σημάδια πάλης.  Η ανήλικη κόρη του θύματος ήταν εξαφανισμένη μέχρι και την Κυριακή που εντοπίστηκε από τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον 17χρονο φίλο της στις Σέρρες. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου ξεκίνησαν οι καταθέσεις.

Το πρωί της Δευτέρας (9/11) η 15χρονη ομολόγησε την εμπλοκή της στο έγκλημα ενώ έκανε λόγο και για ένα τρίτο πρόσωπο.

Ο πατέρας της ανήλικης είχε πεθάνει περίπου ενάμιση χρόνο πριν και η ίδια ζούσε μόνο με τη μητέρα της. Αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα για αυτό και η 50χρονη εργαζόταν ως καθαρίστρια ώστε να εξασφαλίζει στην κόρη της τα προς το ζην.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής «η μικρή είχε κάνει κακές παρέες. Τον τελευταίο καιρό μητέρα και κόρη είχαν συγκρούσεις. Ακουγόταν ότι είχε πουλήσει ένα ακίνητο».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top