Lockdown: Ατελείωτες ουρές έξω από τα καταστήματα

Μετά το πρώτο μούδιασμα επικράτησε «τρέλα»

Σκηνές χάους, με απίστευτο μποτιλιάρισμα, επικρατούν στους δρόμους της Αθήνας, μια ανάσα πριν το lockdown.

Ουρές σχηματίζονται έξω από καταστήματα, με τους καταναλωτές να περιμένουν υπομονετικά να κάνουν τις αγορές τους, ενώ στα διόδια καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση. 

Αυξημένη κίνηση σε διόδια, ΚΤΕΛ και πλοία - Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι

Ο χρόνος για το καθολικό λοκντάουν μετρά αντίστροφα και οι εικόνες έξω από τα καταστήματα της Αθήνας θυμίζουν ... Black Friday.

Οι καταναλωτές έχουν ξεχυθεί στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης για τα... τελευταία τους ψώνια, σχηματίζοντας ατελείωτες ουρές...επιμονής και...υπομονής!

Μετά το πρώτο μουδιασμα , επικράτησε...τρέλα!

Το χθεσινό απόγευμα στην Ερμού έμοιαζε με Παραμονή Χριστουγέννων!

Άλλοι έτρεχαν για να κάνουν τις αγορές τους, αξιοποιώντας και τις εκπτώσεις κι αλλοι, κυρίως οι...νεότεροι, για τη βόλτα, για  να απολαύσουν τις λίγες ώρες ελευθερίας, πριν ξανακλειστούν στα σπίτια τους. 

Lockdown: Ε-υπηρεσίες για εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση από τον Δήμο Αθηναίων

Το...έλα να δεις γίνεται και στα διόδια

Οι αρχές φοβούνται για...μεγάλη φυγή των Αθηναίων στην επαρχία , καθώς δεν είναι λίγοι  αυτοί που αποφάσισαν να περάσουν την περίοδο της καραντίνας ...στα εξοχικά τους , οι σε σπίτια συγγενών .

Ήδη , σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία χθες καταγράφηκε αύξηση κατά  9,1% στην έξοδο των οχημάτων από τις εθνικές οδούς Αθηνών, ενώ οι εκτιμήσεις για δήμερα δείχνουν πενταπλασιασμό της αύξησης ,  σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή ημέρα 

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση των επιβατών στο ΚΤΕΛ Κηφισού λίγo πριν το lockdown στη χωρα, καθώς από το Σάββατο θα πραγματοποιούνται περιορισμένα δρομολόγια για την καλυψη αναγκαιων μετακινησεων για την εργασία

Τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια δεν σταματούν να χτυπούν... Θα είναι ανοιχτά μέχρι την Κυριακή και αυτός  ο αγώνας... δρόμους για εργαζόμενους και πελάτες θυμίζει ρεβεγιόν και τα  ψαλίδια και οι ξυριστικές έχουν πάρει φωτιά...

 

Δείτε όλο το μεσημεριανό δελτίο του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top